Urla Park Panaroma Evleri

Urla Park Panaroma Evleri, şehirmerkezine 25 km uzaklıkata, Urla gişelerine 3 dk mesafede, panaromik deniz manzarasına sahip ve yeşilin hakim olduğu Urla’nın en prestijli bölgesi olan Kekliktepe mevkiinde yeralmaktadır.

Modern mimarisi ile göz dolduran Park Panaroma Evleri her biri kendine ait 1000-1500 m2 alanda farklı ihtiyaçlar göz önüne alınarak kendine özgü projelendirilmiş, en son yapı ve yalıtım teknolojileri kullanılarak inşaa edilmiş butik villalardan oluşmaktadır.

Urla taşı ile örülmüş taş duvarlarla birbirinden ayrılan Villa lar bir site sıcaklığında inşaa edilmiş olmasına karşın her biri müstakil tapuludur.

Urla’da yaşam; son yıların moda deyişiyle yükselen bir trend. Şehrin tozundan gürültüsünden kaçıp Urlaya yerleşen ve bu keyfi yaşayanların sayısı her geçen gün artıyor.

Park Panoroma Evleri, otoyolun verdiği ulaşım rahatlığı ve şehir merkezine yakınlığı sayesinde size şehir hayatından kopmadan, bu keyfi yaşama fırsatını sunuyor. Yorucu geçen bir iş gününün sonunda adeta her gün tatile çıkıyormuş hissi yaşayacak, evinize gitmek için can atacaksınız.

Huzurlu ve guvenli bir ortama sahip Park Panaroma Evleri’nde güne bahçenizde yapacağınız güzel bir kahvaltıyla başlayabilir, kışın manzara eşliğinde şöminenizin karsında ısınarak yazın ise kendinize özel havuz başında serinlereyerek ya da kamelyanızdan şehrin ışıklarını seyrederek bu cennetin keyfini çıkartabilirsiniz.