Yda Park Avenue’de 490 bin TL’ye

YDA güvencesiyle Ankara Yenimahalle, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hayata geçirilen Yda Park Avenue Ankara projesinde satılık daire fiyatları 490 bin TL’den başlıyor.

3+1 ve 4+1 tip dairelerden meydana gelen Yda Park Avenue projesinde 3+1 daireler net 133,07 metrekare ile 147,22 metrekare arasında büyüklüklerde, 4+1 daireler ise 151,90 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

18 blok olarak projelendirilen Park Avenue YDA projesinde 24 ay sonra gerçekleştirilecek. Toplam 2 etaptan meydana gelen projede toplam 1800 adet konut yer alıyor.

Yda Park Avenue projesinin birinci etabının hemen teslim edilirken, ikinci etabının ise 2017 yılı Temmuz ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi beklenmektedir.

Projedeki 3+1 dairelere 1 araçlık otopark ve depo , 4+1 dairelere ise 2 araçlık otopark ve 1 depo dahil edilecek. Park Avenue YDA projesindeki 147,22 metrekarelik 3+1 dairelerde balkonların yanı sıra kat bahçeleri bulunacak. Projede ayrıca balkonlarda cam balkon kapama sistemi olacak olup ısınma sistemi ise merkezi sistemli olacaktır.

Park Avenue YDA projesinde ulaşım sorunu da olmayacak. Projede ikamet eden kat malikleri için en yakın metro istasyonuna Ring yapacak servis araç hizmeti olacak. Projede engellilerde düşünülmüş olup engelliler için özel rampalar ve platform asansörler olacak.

Aile yaşamına uygun detayları ve sosyal olanaklar düşünülmüş, her türlü sportif ve sosyal faaliyete yönelik mekanlar, yüzme havuzları, yürüyüş parkurları, kreş, hobi merkezi, açık hava sineması, hobi bahçeleri, doğal yaşam alanları bulunmaktadır.

Yda Park Avenue  fiyatları ne kadar?

Yda Park Avenue Ankara projesindeki satılık 3+1 dairelerin fiyatları 490 bin TL ile 650 bin TL arasında, 4+1 dairelerin fiyatları ise 590 bin TL ile 730 bin TL arasında değişiyor.

Projede Anadolu Bulvarı üzerinde yapılacak ticaret merkezlerinde, süpermarketler, restoranlar, kafeler, giyim mağazaları ve günlük ihtiyaçlara yönelik çeşitli ticari mekanlar yer alacaktır. Projenin detayları proje alanının hemen yanında bulunan , satış ofisi binasında incelenebilir.

Tel : 0312 386 3838

Emlakbulten.Com