Mina Towers Başaran tanıtıldı

Mina TowersBaşaran Group, İstanbul’da Kadıköy’ün yeni yaşam bölgesi Fikirtepe’de gerçekleşecek olan ilk konut projesi Mina Towers’ı önce Fikirtepelilere görkemli bir geceyle tanıttı. Kentsel dönüşümün başladığı ilk günden bu yana toprak sahipleriyle yatırımcı firmalar arasında tartışmaların hiç bitmediği Fikirtepe’de bu dostluk tablosu da bir ilk oldu.

1 milyon dolarlık yatırımda Eren Talu imzası

Başaran Group Başkanı Hüseyin Başaran ”Fikirtepe’nin en büyük projesini Fikirtepelilerle yapacağız” dedi. 1 milyon dolara mal olacak Mina Towers’ı rakiplerinden ayıran en büyük özellik ise yine Türkiye’de ilk kez uygulanan bir yöntem.

Başaran Group depremle iç içe yaşadığımız ülkemizde bu riski en hafife indirecek yöntemi tercih ederek Mina Towers’ı Türkiye’nin ilk çelik konstrüksiyon sistemli konut projesi olarak planladı. Mina Towers mimari tasarımında ise Türkiye’nin ünlü mimarı Eren Talu’nun imzası var. ünlü mimar Talu, Mina Towers ile ilk kez bir konut projesinde sıra dışı tasarımlarını uygulayacak. Mina Towers 24 ay sonra sahiplerine kavuşacak.

Mina Towers ayrıcalıkları

Eren Talu ve ekibinin titiz çalışmalarıyla ortaya çıkan Mina Towers, modern, yalın, konforlu tasarımı ile farklı büyüklüklerde 1702 konut, 27 restoran zincirinin hizmet vereceği, 68 adet ticari alanda dünya markalarının da yer alacağı ve toplam 345 bin metrekare inşaat alanı olarak projelendirildi.

Sıra dışı tasarıma ve sınırsız konfora sahip olan Mina Towers aynı zamanda Eren Talu tecrübesinin yansıdığı ilk konut projesi olma ayrıcalığını da taşıyor.

6 adet kuleden oluşan Mina Towers da dairelerden asansöre binerek ulaşılan çatı teraslarında zeytin ağaçları arasında ege temalı açık havuzlu, jakuzi ve restoranlı güneşlenme alanları tasarlandı.

5 yıldızlı otel mantığı ile işletilecek olan Mina Towers’da üst düzey güvenlik, resepsiyon, konsiyerj, 7/24 vale, zemin katlardan güvenlik kartıyla direk çarşı kısmına geçiş kolaylığı, ayrıca orada bulunan kafelerden, restoranlardan ve dükkanlardan evlere servis imkanı bulunuyor.

Sauna, buhar ve masaj imkanlı 2 adet spa, yarı olimpik üstü açılabilen 2 adet ısıtmalı kapalı havuz, aynı özellikleri taşıyan 2 adet çocuk oyun havuzu, daire sahiplerinin misafirleri için düşünülmüş 8 adet otel odaları, her türlü parti ve davet için hazırlanmış 4 adet salon, 3.300 adetlik otopark bulunuyor.

Web: www.basaraninsaat.net
Tel: 444 62 61