İş İstanbul 34’te kiralamalar başladı

Özak GYO, Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği İş İstanbul 34’ün inşaatını tamamlayarak kiralama çalışmalarına başladı.

İş İstanbul 34, Avrupa yakasında, çok Uluslu Şirketlerin Merkez Üssü haline gelmiş Güneşli’de 10 katlı, modern teknolojiyle inşa edilmiş, sayısız olanaklarıyla, çağdaş iş yaşamının tercihi olan bir yapıdır.

Yatırımcı ve arazi sahibi ÖZAK GLOBAL HOLDİNG A.Ş. dir. Proje yönetimi ise İNT-ER Yapı tarafında yürütülmüştür. İş İstanbul 34’de firmalara, Merkezi Konumda Olamak ve Ulaşım Kolaylığı, Kesintisiz Elektrik, Su, Asansör Hizmetleri ve Güvenli bir binada çalışma konforu sunulmaktadır.

Modüler mimarisi sebebiyle farklı m2 lerde Ofis, Vip Ofis’e olan ihtiyaçlarınıza beklentilerinizin de üstünde cevap verebilecek İŞ İSTANBUL 34, en son teknoloji kullanılarak “A” Sınıfı Ofis Konsepti ile inşa edilmiş ve Ocak 2010 yılında tamamlanmıştır.

İşİstanbul 34’de ofis kullanımı dışında yaklaşık 15 mağaza alanında 137 ile 2.000 m2 arasında değişen mağaza birimlerinde perakende kullanıcılarına da yer verilecektir.