Siyahkalem KÖY’de 0,25 faizle

Siyahkalem tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen KÖY, ülkenin geleceğine ve ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak konut sahibi olmak isteyenler için çok özel bir kampanyaya imza atıyor.

Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen KÖY’de konut sahibi olmak isteyenler, enflasyonun yüzde 5 altında, yıllık yüzde 3 oranla kredi kullanabiliyor; Bu kapsamda KÖY’de anlaşmalı bankalar aracılığıyla müşterilere ortalama 60 ay vade için yüzde 0,25 ve 120 ay için yüzde 0,63’lük oranlarla kredi imkanı sunuluyor.

Siyahkalem CFO’su İbrahim Kahraman, “31 Ağustos’a kadar geçerli olan kampanyamızla Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. 60 ay vade için yıllık %3 sabit oranla KÖY projesinden ev sahibi olmak mümkün. Türkiye’de son açıklanan yıllık TÜFE oranının yüzde 8,79 olduğu düşünüldüğünde, yıllık enflasyonun yaklaşık yüzde 5 altında, kredi imkanı sunuyoruz. Hatta bankaların ortalama aylık yüzde 1,10; yıllık yüzde 13,2 olan oranlarıyla mukayese edildiğinde, yıllık yüzde10 gibi avantaj sağlamış oluyoruz. Bu avantajı rakkamlarla ortaya koymak gerekirse; 100.000 TL’lik bir kredi de 60 ayda sağlanan tasarruf miktarı toplamda 29 bin 320 TL kadardır” dedi

Ağustos ayı sonunda hizmete açılacak 3. Köprü ve köprü bağlantı yolları nedeniyle İstanbul’un en fazla değerlenen bölgelerinden Zekeriyaköy’de yer alan KÖY’ün satış fiyatları, ünite tipine ve konumuna göre metrekaresi 7.000 TL ile 10.000 TL arasında değişiyor.