Sektörün Devleri Gayrimenkul Fuarı Mipim’de Buluşuyor

Alkaş Perakende Hizmetleri’nin Türkiye temsilciliğini yaptığı, dünyanın en büyük gayrimenkul ticaret fuarı “MIPIM” 6-9 Mart 2012 tarihleri arasında Fransa “Palais des Festivals”da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacılar, belediyeler ve otel gruplarını buluşturuyor.

18.624 uluslar arası karar verici, 4.031 yatırımcı, 90 ülke’den 6.632 firma ve 427 gazeteciye ev sahipliği yapan MIPIM’de; firmanızı standınızda tanıtabilir ya da ziyaretçi olarak katılarak, dört gün boyunca sektörün önde gelen karar alıcıları ile buluşabilirsiniz. IMS Proje Yönetimi, Proplan Proje Yönetimi, Varyap, İş GYO, İnanlar İnşaat, Doğa Gayrimenkul, Zorlu Gayrimenkul, Kentyap (Uluhan Grup), Timur Gayrimenkul (NEF), Eroğlu Yapı, TSKB Gayrimenkul Değerlendirme gibi sektörün önde gelen markaları, bu yıl Mipim fuarında stand ile katılım gösterecek firmalar arasında yer alıyor. Ekonomik ve ticari hayatın her yönüyle geliştirilmesini destekleyen ve yurtdışında yeni pazarlar oluşturmak için çalışan İTO (İstanbul Ticaret Odası) bu yıl da Mipim fuarında yerini alıyor.

8 Mart 2012 tarihinde gerçekleşecek olan Mipim Ödül Töreni’ne Türkiye’den; Gürallar Yapı, Tefken Real Estate Development, Varyap- Gap İnşaat, Mimarlar-Workshop, Turkmall Real Estate, Akis Gayrimenkul Yatırımı, Multi Mall Management, Öncüoğlu Mimarlık, İş GYO, Amplio Real Investments, Megatürk, Kreatif Mimarlık, Esin Yapı, Camoğlu Mimarlık, EA Real Estate Development & Construction, Inside Shopping Centers Consulting gibi kendi alanlarında en iyi 16 firma projeleriyle ödül törenine yarışmacı olarak katılım gösterecektir.

Üst düzey gayrimenkul profesyonellerine yönelik, tek bir yerde ve tek bir zamanda bütün gayrimenkul karar vericileri birleştiren Mipim’e katılım ile ilgili detaylı bilgiye, www.mipim.com adresinden ulaşabilirsiniz.