Tepe Prime Avenue’da Yeni Yıl Coşkusu

Tepe Prime Avenue, yılbaşına özel hazırlanan etkinlikler ile yeni yıla merhaba diyor. 2011’in son günlerine konuklarıyla birlikte veda edip 2012’ye merhaba diyecek olan Tepe Prime Avenue, 24 ve 31 Aralık tarihlerinde yılbaşına özel etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Eşsiz mimarisi ve benzersiz konseptiyle Ankara’da eğlence ve yaşamın nabzını tutan Tepe Prime Avenue ziyaretçileri, 24 Aralık ve 31 Aralık tarihlerinde 14.00-18.00 saatleri arasında DJ Ogün Dalka performansı ile açık havada doyasıya eğlenecek. Ziyaretçilere salep, boza, kestane kebabı gibi geleneksel Türk lezzetlerinin yanı sıra pamuk şeker, pop-corn gibi özel ücretsiz yılbaşı ikramları yapılacak.

Tepe Prime Meydanı, yeni yıl motifleri ve dünyaca ünlü meydanların yılbaşı görseli ile süslenecek. Tüm bu etkinlikler içinde 2011’in son günlerini ölümsüzleştirmek isteyenler ücretsiz olarak çektirdikleri fotoğraflarını anında alabilecekler.

Nerede ne var?

Hayal Kahvesi, yılbaşı programı kapsamında Ankaralı müzik grubu Flu ve ardından alaturka caz balkan müziği yapan Kollektif İstanbul müzik grubu ile konuklarına müzik ziyafeti sunuyor.

Newcastle, yeni yıl akşamı saat 20:00-02:00’de DJ Özgür Taşan eşliğinde zengin menü ve içecek yelpazesi sunuyor.

Burger House, Yılbaşı menüsü tercih eden konuklarına ücretsiz sıcak şarap ve sucuk ekmek ikramları sunuyor.
Eat’n Fit, 20:00 – 00:30 saatleri arasında Grup Tequila eşliğinde canlı müzik ve sonrasında DJ performansı ile eğlenceli bir yılbaşı programı sunuyor.

Ege Balık, Ege ve Akdeniz mutfağından özel lezzetlerin yanı sıra yılbaşı akşamına özel hindisini sıcak atmosferinde sunuyor.
Tadında Anadolu ve 2’ler Et Lokantası, Tepe Prime Avenue ziyaretçilerinin yılbaşına özel pasta ve hindi siparişlerini almaya başladı.

D&R, alternatif yeni yıl kutlamaları için kutu oyunları, yılbaşına özel indirimli ürünleri ve sevdikleriniz için hediyelik eşyaları satışa sunuyor.