Perla Vista

Göz kamaştıran modern mimarisi, 15 katlı iki kulesinde, her şeyiyle dört dörtlük 293 residence dairenin yer aldığı Perla Vista, 42 bin metrekarelik alışveriş ve eğlence merkezi ile sizleri bekliyor.

Şehir yaşamının yorucu temposunda kaybolmadan kendinizi rahat hissedeceğiniz yaşam alanları tasarlayan Perla Vista, residence konforu ve hizmetleri ile doyumsuz anlara sahip olacağınız yeni bir başlangıç sunuyor. Konforunuz için tüm detayların özenle birleştirilerek kusursuz bir bütünlük kazandığı Perla Vista, akıllı ev altyapısı sayesinde havalandırma, aydınlatma gibi isteklerinizin eviniz tarafından yerine getirildiği 4 farklı büyüklükte daire tipine sahip. Üstün yapı teknolojisi ve gelişmiş güvenlik önlemleri ile donatılan daireler aileniz için güvenli ve bir o kadar da akıllı bir tercih.

Perla Vista Outlet Alışveriş Merkezi, dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaların outlet mağazaları, lüks restoranlar, sinema salonları, SPA ve spor merkezleri ile ziyaretçilerini ağırlıyor. İstanbul’un yeni ve modern yüzünü yansıtan proje TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ve Beykent Üniversitesi’nin yanı sıra, E-5 ve TEM bağlantı otoyolunun hemen yanında, Atatürk Havalimanı’na 15 dakika mesafede yer alıyor