Otoport’ta metrekaresi 1700 dolar

Artık araba almak isteyenler, kilometrelerce dolaşmadan, bankaya, sigortacıya, notere koşturmadan Otoport’a gelecek. Tüm araba markaları ve araba alırken ihtiyaç duyulan her şey 365 gün saat 22.00’ye kadar açık olan Otoport çatısı altında buluşacak

Gül Yapı ve Kullar İnşaat İstanbul Beylikdüzü’nde E-5 yolu üzerinde Otoport Otomobil Alışveriş merkezini hayata geçirmek üzere güçlerini birleştirdi. Otoport, tüm otomotiv sektörünü aynı çatı altında buluşturacak ve ithalatçı firmaların yanı sıra ikinci el araçların alım satımının yapıldığı 365 gün açık olan bir merkez olacak. Nisan 2012’de açılması planlanan Otoport, 16 Kasım günü Demet Akalın’ın konser vereceği lansman gecesiyle birlikte otomotiv sektörüne tanıtılacak.

Metrekare fiyatı 1700 dolardan başlıyor
Otoport’un hem galericiye, hem otomobil alıp satmak isteyene hem de yatırımcıya hemen kazandıracağını kaydeden Gül, 160 oto galeri, banka şubeleri, sigorta acenteleri, noter, kafe ve restoranlar, Go-Kart pisti, Kid-Stop akülü araç pisti, hobi merkezi, tuning atölyesi servis alanları ve oto kuaförünün bir arada bulunacağı Otoport’a galerilerin metre kare fiyatlarının bin 700 ile 3 bin dolar arasında değiştiği bilgisini verdi. Galerilerin yüzde 45’inin satıldığını, yüzde 30’unun ise kiralamaya ayrıldığını dile getiren Gül, metrekare kira değerlerinin 10 dolar seviyesinde olacağını ve kiralamalara yılbaşından itibaren başlayacaklarını açıkladı.

Özellikler
120,000m2 alan üzerine kurulum
E-5 cepheli 200 metre dev vitrin
160 adet oto galeri
Hobi merkezi
Kid stop akülü araç pisti
Go-Kart pisti
Özel rehberli buggyler
Sigorta acenteleri
Servis alanları
Otomobil kuaförü
Tuning atölyesi
Kafe ve restoran
Banka şubeleri ve ATM’ler