Şehr-i Nar Yaşamı Kolaylaştırıyor

Antalya’da hayata geçirilen Şehr-i Nar projesinde yaşam çok kolay. NAR YAPI inşaat bugüne kadar birçok önemli projeye kalite ve güvencesiyle imza atmış ve yapacağı yeni projelerde de aynı istikrarla devam etmektedir. Projelerin tasarım aşamasından itibaren tüm detaylar gözönüne alınarak çalışmalarını yapmakta.

Müşterilerinin memnuniyeti ilk hedefi olan NAR YAPI daha iyi hizmet vermek için sürekli araştıran ve yeniliklerle projelerini geliştiren bir firma olarak çalışmalarına devam etmekte.

ŞEHRİ NAR projesinde kalite-sağlamlık-konfor-hizmet ön planda. ANTALYA-MERKEZ de 35.000 m2 arazi üzerinde 440 konutluk projenin ilk etabı olan ŞEHR-İ NAR 5000 m2 arazi üzerinde 3 blok olarak tasarlandı. Bloklar 7 kat ve her katta 3 daireden oluşmakta. 4 farklı tipte projelendirilen , her türlü ihtiyacı karşılayacak olan dairelerimizde aradığınız herşeyi tereddüt etmeden bulabilirsiniz. 4000 m2 yeşil alan ve sosyal alanlar için ayrılmışır .Çocuk oyun alanı-büyük ve çocuk havuzu-kamelya alanları –yeşil alanlar…herşey itina ile hazırlanmış ve siz müşterilerimize sunulmuş.

Proje ; gelecek vaadeden ,gelişime açık ve her geçen gün hızla gelişen ,antalyanın gözde yaşam alanlarının arasında ilk sıralara girecek olan yaşam alanına uygulanmakta. Gelecek için hem iyi bir yaşam alanı hemde iyi bir yatırım olarak değerlendirilecek bu fırsatı kaçırmayın…