3 Altın Proje, 3 Altın Formül

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Serdar İnan; Terrace Tema, Terrace Mix ve Asl-ı Bahçe konut projelerini ‘3 Altın Proje, 3 Altın Formül’ü ile satışa sundu.
İnanlar, Ekim ayı içerisinde Feriye’de gerçekleştirdiği basın toplantısında ‘3 büyük yeni projesini’ ve sektörde şimdiye kadar hiç uygulanmamış ve herkesin gönül rahatlığıyla ev sahibi olabileceği ‘3 ev satın alma formülü’nü açıkladı.

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Serdar İnan, ürettikleri 3 formülle artık ev sahibi olmanın önündeki tüm engelleri kaldırdıklarını belirtti. ‘Ev satın almak artık bir lüks değil’ diyen Serdar İnan, isteyen herkesin korkusuzca ev alabileceğini müjdeledi. Halka ev satın alma gücü kazandırmayı hedeflediklerini belirten Serdar İnan, “Birbirinden değerli projeler üretiyoruz ama bunun yanında bu değerli projeleri almayı mümkün kılacak formüller de gerekli.

İndirim ya da vade kampanyalarıyla bu iş çözümlenmiyor. Göz boyayan değil, karın doyuran yöntemler gerekli. İşi kökünden çözmek lazım. İşte İnanlar’ın bu ‘3 Altın Formülü’ sadece bizim değil tüm sektörün önünü açacak, halkın ev sahibi olma gücünü artıracak. Piyasa iyice hareketlenecek. Sayın Başbakanımızın açtığı vizyonda ürettiğimiz bu formüllerle ev almayan kalmayacak” açıklamasında bulundu. Herkesin dilediği evde nasıl öderim korkusu olmaksızın yaşamaya hakkı olduğunu belirten İnan, ev sahibi olmak isteyenlere destek vereceklerini, bunu İnanlar güvencesiyle gerçekleştireceklerini vurguladı.

HEM EV SAHIBI YAPIYOR HEM KAZANDIRIYOR!

‘İnsanlara hem rahatlıkla ev sahibi olmalarını sağlıyoruz hem de ödemelerini nasıl kazanacaklarının yolunu gösteriyoruz. Artık emlak almak da kolay, para sahibi olmak da’ açıklamasında bulunan Serdar İnan; “Herkesi emlak alımında zorlanılan seçenek duraklarından alıp, alım gücünün arttığı diyarlara götüren inanlar ekspresi kalkıyor. Artık Türkiye’nin gelişen emlak pazarı gelirinden payınızı alın. Hiç uygulanmamış 3 satış metodunu açıklıyoruz” dedi. İşte alım gücü kazandıran, altınçağ formulleri-3 aylık özel süre ile!

FORMÜL 1: ALDIKÇA KAZAN, ALDIRDIKÇA KAZAN!..

Dostunuz ev sahibi olsun siz de kazanın!.. Satın aldığınız İnanlar projesinde, sizden sonra alım yapan dostlarınız imzaladığı sözleşmelere referans olan sizin isminizi yazsın, İnanlar gelirinize gelir katsın! Bir İnanlar projesinden daire alan bir müşteri, kendisini referans gösteren başka müşterinin aynı projeden daire aldığında dairenin değerinin % 1,2’sini, onun altında bir önceki müşteriyi referans gösteren başka müşterinin yapacağı alışverişin % 0,8 ini, onun da altında bir önceki müşteriyi referans gösteren başka müşterinin yapacağı alışverişin % 0,6’sını kazanıyor. ‘Aldıkça kazan, aldırdıkça kazan’ formül uygulama süresi ve sayısı limiti içinde kazandığı yüzdeleri ister kendi borcundan düşürmeye, isterse nakit olarak alışveriş tamamlanınca almaya hak kazanıyor. Üstelik vergisini İnanlar ödüyor. Böylece İnanlar’dan aldığı gayrimenkulü alınan referanslar ölçüsünde, hiç para ödemeden alma imkanı dahi kazanabiliyor. Baştan ödediği paranın büyük kısmını, ev sahibi yaptığı dostlarının sayısı doğrultusunda kendi isteğine bağlı olarak ya geri alıyor ya da borcuna saydırıyor. Diğer bir deyişle, ‘Dostunun mutluluğu sana ‘artı’ yazsın…’ Konuyla ilgili olarak İnan: “Oturduğunuz yerde, sizden sonra bizden alım yapan dostlarınızın imzaladığı sözleşmelere referans olan sizlerin ismini yazması sayesinde gelirinize gelir katıyoruz. Artık almak kolay para sahibi olmak kolay. Böylece beş kişi refere ederek ve her refere tekrar beş kişi refere ederse %101 gibi bir nakit kazanmanız mümkün, referasyonlar arttıkca , sizin kazancınızda artacaktır. Böylece ev sahibi olmakla kalmayıp üstüne kazanç sağlama imkanı sunuyoruz“ dedi.

FORMÜL 2: ESKİ EVİNİNİZİ GETİRİN, HAYALİNİZE TAŞININ…

İnanlar’da ev almak artık çok daha kolay. Fırsat üstüne fırsat sunan İnanlar ‘Eski evim ‘hayal’ oldu!’ diyenleri de düşünüyor. Konuyla ilgili İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Serdar İnan; “Eski evinize beraber ekspertiz yapalım peşinata sayalım, bizden hayalinizdeki evi alın. İnanlar, kullanmadığınız, satışına zaman ayıramadığınız, nasıl satacağınıza karar veremediğiniz İstanbul içinde ki gayrimenkullerinizi sizin için değerliyor. Eski yatırımlarınızı güncelliyor. Artık elinizdeki gayrimenkullerinizi, sizin için sıkıntıdan çok öte, hayalinize kavuşma aracı haline getiriyor. Eski evinizi getirin, hayalinizdeki evinizi seçin. Getirilen gayrimenkullerin satılabilinir olması, mülkiyet ve imar sorunu olmaması ve belirlenen kriterlere uyması halinde belirlenen bedel üzerinden alacağınız evin peşinatına sayılıyor. Eski evinizin bedeli yeni alınan evin değerinin %55 ini geçmemeli. Tüm projelerimiz için geçerli, istersen arabanı, tekneni getir. Cüzi bir ekspertiz ücreti ödenecek. Sizin kullandığınız daireyi de alıyoruz, biz isteyince tapuyu veriyorsunuz“ bilgisini vererek İnanlar’da ev almak için fırsatların hiç bitmediğini bir kez daha göstermiş oldu.

FORMÜL 3: GÖNLÜNÜZCE ALIN; İSTER DAİRE ALIN, İSTER M2 İLE ALIN

‘Bu evin her metrekaresi benim.!’ Satın aldığınız metrekareler birleşip ev oluyor! Yeterli birikiminiz yoksa, riske girmek istemiyorsanız, yanıma sonra ortak alırım diyorsanız, ileride kolaylıkla nakite dönmeyi düşünüyorsanız, belki yatırımımı değiştiririm diyorsanız, param yetişmez ise olduğu kadar alırım hesabı yapıyorsanız, karar veremiyorsanız, olduğu kadar kazanayım borç stresine girmeyeyim diyorsanız kısacası bugün almamak için az çok sebebiniz varsa bu formül tam size göre! İnanlar’dan ev yerine m2 (belli bölgedeki belirlenmiş dairelerden hisse) alabileceksiniz. Konuyla ilgili olarak bilgi veren İnan: “Alın diyoruz. Projenin liste fiyatı üzerinden yapılan iskontolarıyla birlikte ortalama bir bölgedeki m2 proje değeri tespit edilir. Tespit edilen bu ortalama m2 değeri üzerinden daire 1m2’den az olmamak koşuluyla istendiği kadar hisse alınır. İleride istenirse gene günün ortalama değerinden ilave edilebilinir, ne zaman arzu edilirse eldeki m2 ile mevcut dairelerden biri alınabilir. Basta imzalanan şerefiyeli daire fiyat listesine göre, şerefiyesi ortalamadan fazla bir yer seçilir ise aynı oranda fazla m2 verilir, şerefiyesi ortalamanın altında bir yer seçilir ise aynı oranda daha fazla bir yer alınabilinir“ yorumunu kullandı. İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan formülle ilgili şu açıklamada bulundu: “Bu sayede emlak rahatlıkla alınabilir hale geliyor, yatayda ve dikeyde her yöne alım seçenekleri gelişiyor. M2’yi burada dairenin hissesi yani bir para birimi olarak düşünmek mümkün. Bir projeden başka projeye şerefiye farkı eklenerek yada düşürülerek geçirilebilinir. Hiçbir şekilde enflasyondan etkilenmez. Binamızın bir bölümünü ayırdık, hisse satışı yapıyoruz. Dilediğiniz zaman paranızı geri alabiliyorsunuz. Sonunda ya tamamını alıyorsunuz, ya sizin yerinize satıyoruz, ya da hisseli oluyorsunuz.“ Bu uygulamanın‚ Terrace Mix Projesi’ için geçerli olduğu bilgisini de düşmek gerekiyor, çünkü bu uygulama Terrace Miz için geçerlidir.

İNANLAR’IN ALTIN PROJELERINDEN ‘ADI ÜSTÜNDE’ OLANI: ASL-I BAHÇE

Terrace kalitesini İstanbul’un dört bir yanına taşıyan İnanlar’dan Anadolu yakasında yükselen yepyeni bir proje… Anadolu yakasının en değerli bahçesi: Asl-ı Bahçe…

İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da; doğanın kucağında, Aydos Ormanları’nın eteklerinde, seyrine doyulmaz Adalar manzarası ile göz kamaştıran bir mimari harikası; Asl’ı Bahçe… Yaşam enerjinizi tazeleyecek özel peyzajlı bahçeleri, hemen yanı başınızda alışveriş olanağı sunan merkezi konumu, 365 günü tatil havasını yaşayacağınız terası, havuzları ile çok özel bir proje. Asl-ı Bahçe, güvenli, sosyal olanaklarıyla keyifli, tertemiz orman havası ile sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor. Bahçeleriyle yemyeşil bir yaşam, Kartal Uğur Mumcu’da yükseliyor…

BAHÇELERIN ÜZERINDE YÜKSELEN ADALAR MANZARASI

Adalar manzarasına da sahip olan Asl’ı Bahçe, doğanın kucağında, oksijen dolu tertemiz orman havası ve muhteşem deniz manzarası ile keyif, eğlence ve huzur dolu günlerin ipuçlarını veriyor. Proje, Uğur Mumcu, Akşemsettin Caddesi’nde 16.761 m2’lik inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Konuta ayrılan 8.314 m2’lik alanda 17 katlı tek blok üzerinde modern iç mimariye sahip dubleks daire ve bahçe katı daire seçenekleri ile yalnızca 90 özel daire yer alıyor. Projenin 2 adet ticari alan toplamı ise 2.503 m2. Projenin sosyal alanında, sauna,fitness center, çocuk oyun odası, çok amaçlı salon, duş, WC ve soyunma odaları; açık alanında ise yüzme havuzu, çocuk havuzu ve güneşlenme terası bulunuyor. Asl-ı Bahçe, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 seçeneklerindeki daireleriyle herkese uygun yaşam alanı sunuyor. Çocuklu ailelerin güzel bir sohbeti paylaşırken çocuklarını güvenle bahçede oynatabilecekleri, gençlerin aktivite alanlarında sosyalleşebileceği, çalışanların huzurlu terasında işlerini yapabilecekleri farklı ortamlar sunan Asl-ı Bahçe, Kartal’ın yeni yüzü olacak. Başlangıç tarihi 01.10.2011 olan projenin 2013 de tamamlanması planlanıyor. Projenin m2 fiyatları 2500 – 3000 TL arasında. Lansman fiyatlarına özel olarak indirim yapılabilecek

KONUMUYLA FARK YARATIYOR, NEZİH ÇEHRESIYLE ÇEVRELIYOR

Kartal; gelişen yeni yüzüyle, Asl’ı Bahçe’nin yeni sakinlerine birbirinden değerli fırsatlar sunuyor. Kartal sahiline 1.5 km yakınlıkta olan Asl-ı Bahçe sakinleri dilediklerinde sahilin keyfini çıkarabilirler. Asl-ı Bahçe aynı zamanda Yunus Emre Camii’ne ve Kartal Adliyesi’ne de çok yakın mesafede. Uğur Mumcu’nun en geniş park alanlarına komşu Asl’ı Bahçe, ayrıca alışverişin de yanı başında… Kartalın yüksek noktasında konumlanan bu özgün proje hem şehirli hem de doğanın içinde. Park ve bahçelerle kaplı bu yaşamı seveceksiniz.

YÜKSELEN DEĞER KARTAL’IN DEĞERI ASL-I BAHÇE ILE ARTIYOR

Bir zamanların “Kartalimen” ismindeki küçük bir balıkçı köyü, şimdinin en prim yapan bölgesi haline geliyor. İstanbul’un en önemli ticaret ve sanayi bölgelerinden biri Kartal, tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra büyük projelere ev sahipliği yapmasıyla değerlerinizi daha da yükseltiyor.

Randevu ile özel sunum…

Asl-ı Bahçe ile ilgili özel sunum ve detaylı bilgi almak isteyenlerin diledikleri zaman İnanlar Ofisi’ni ziyaret etmeleri ya da İnanlar’ın ilgili numaralarından bilgi alınabilir.

DEĞİŞİMİN BAŞLANGICI: TERRACE TEMA

İnanlar, Atakent’in değerini ‘yükseltiyor’… Atakent’e Atakent ‘in Altın Kuleleri Terrace konsepti geliyor…

Gerçekleştirdikleri projelerle bulundukları bölgenin değerine değer katan İnanlar, özgün mimari ve üstün kaliteye sahip Terrace konseptini şimdi de Atakent’e götürüyor. Son yıllarda büyük bir hızla gelişen ve İstanbul’un yeni merkezi olacağı öngörülen Atakent’te İnanlar’ın gelecek vaad eden projesi Terrace Tema, 30 dönüm arazi içinde özel bahçe düzenlemeli, 360 derece göl ,deniz ve park manzaralı 30 ve 40 katlı 2 kuleyle yükseliyor.

TERRACE TEMA ILE İSTANBUL’A YEPYENI BIR SAYFA AÇILIYOR!

1965 yılından bugüne insanlara doğru yaşam alanları sunan İnanlar imzası taşıyan Terrace Tema göz kamaştıran özelliklere sahip. Terrace Tema, Atakent’in en güzel ve eğlenceli bölgesinde, Türkiye’nin ilk Tema Park’ının yanında yer alıyor. Projenin bir penceresi göle, diğer penceresi Tema Park’ı görüyor. Böylece ister huzuru ister eğlenceyi paylaşmak mümkün.

STANDARTLARI YÜKSELTIYOR

Terrace Tema, biri 30, diğeri 40 katlı olmak üzere 2 blokta toplam 416 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 tipteki daire seçenekleri sunan Terrace Tema, konumu ve özellikleri ile çalışanlar, öğrenciler, aileler, gençler, yaşlılar için ideal bir yaşam alanı içeriyor. Havaalanına ve Tem’e yakınlığıyla da hayatı kolaylaştırıyor. Toplam 78.817m2 inşaat alanına sahip Terrace Tema’nın konut alanı 48.617,93m2. M2 fiyat 2.900 TL – 3.300 TL olan projenin ilk çıkış fiyatına özel olarak indirim uygulanabilecek. Terrace Tema’nın sosyal alanı Terrace Life, her saniyeyi dolu dolu yaşatacak zengin seçenekler sunuyor. Açık, kapalı havuzları, fitness center’ı, hamamı, saunası, 2 tenis kortu, 5 ayrı parkura sahip koşu yolu, Zen bahçeleri, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, futbol sahası, dikey bahçeleri, çarşısı, göl ve Tema Park manzarası, Café-Restaurant’ı ile ritm, denge ve mutluluk dolu bir yaşam vaad ediyor.

SİZ BUNA DEĞERSİNİZ

Konumu ve sıradışı çizgileriyle Terrace Tema, stilin mimariyle birleştiği seçkin bir yaşam projesi. Her santimetrekaresinde vurgulanan ve ruhunuzu okşayan sonsuz ihtişam hissi, yüksek beklentilerinizi fazlasıyla karşılamaya hazır. Terrace Tema, lokasyon, istihdam, stil açısından değerine değer katacak, kaçırılmaması gereken bir yatırım.

ONUN İÇİN… YATIRIM İÇİN EŞSİZ BIR FIRSAT…

Terrace Tema, sadece bugünün değil, geleceğin de yatırım fırsatını sunuyor. Kendiniz, çocuğunuz için hem mutluluk dolu bir yaşam alanı hem de çok karlı bir yatırım fırsatı sunuyor. Başlangıç tarihi Ekim 2011 olan projenin 2014 başında tamamlanması planlanıyor.

TERRACE TEMA, ALTIN ÇAĞ’IN İSTANBUL’UNU PARLATACAK!..’

İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, bölge ve Terrace Tema şunları söyledi: “Semtler var, kurulurken çok ses çıkarır, toplumun gözü önünde toz duman içinde yapilaşirlar. Ancak Atakent her yönü ile farklılığını sakinliğinde de gösteriyor. Değişen Çekmece Gölü ve çevresinin doğal yapısı, olimpiyat stadı ve hemen yanı başındaki metro istasyonuyla, TEM ve E5 bağlantılarıyla, havaalanına sadece 5 dakika mesafesiyle, bölgedeki son derece modern, gelişen inşai faaliyetleriyle, adeta eski Ataşehir ve Ataköy’ün kuruluş hikayesinden izler taşıyor. İstanbul artık eski İstanbul değil; sadece Türkiye’nin değil, uzak coğrafyaların bile gözbebeği haline geldi. Bu anlamda Atakent, İstanbul’da Yıldızlaşacak lokasyonların en başında yerini aldı. 47 yıllık gayrimenkul gelişim tecrübemizin neticesinde sizlere burada yatırımı öneriyorum. Biz inanlar olarak bu lokasyonda yerimizi çoktan aldık. Bölgenin yatırım değerine değer katacak, Altın Çağın İstanbul’unu parlatacak çok özel bir proje olan Terrace Tema ile Atakent’teyiz. Devamı gelecek…’’

TERRACE MİX, YAŞAMIN EN KEYİFLİ KARIŞIMINI SUNUYOR…

Yaşamı Mix’leyin! İnanlar, kalitesini halka açıyor!.. Terrace konseptini Esenyurt’a taşıyor…

Sektörde 46 yıldır insanlara doğru yaşam alanları sunan İnanlar, birikimlerini daha geniş kitlelere sunmak amacıyla butik sitelerden daha yüksek sayılı dairelere yönelerek İstanbul’un yükselen 3 bölgesinde yaşama mutluluk ve değer katacak 3 Altın Proje’ye imzasını atıyor. Bunlardan en fazla daire sayısına sahip olan Terrace Mix, Terrace konseptini, özgün mimarisi ve üstün kalitesiyle İstanbul’un gelecek vadeden ve hızla gelişmekte olan semti Esenyurt’a taşıyor!

GELECEĞİNİZİ DEĞERLENDİREN PROJE

Geleceğinizin gitgide değerleneceğini daha ilk günden hissettirecek Terrace Mix, Torium Alışveriş Merkezi’nin yakınında ışık saçan bir proje olacak. Terrace Mix 9 ila 16 arasında katlara sahip 7 blokta 1125 daireden ve 22 mağazadan oluşuyor. 167.138 m2’lik inşaat alanına sahip projenin konut alanı 97.057 m2’den oluşuyor. Projede her ihtiyaca cevap verecek 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 4 farklı alternatifte daireler planlandı. 5.861 m2’lik sosyal alana sahip Terrace Mix, geniş sosyal yelpaze sunuyor. Projedeki 4.015 m2 ticari alan ise Terrace Mix’te yaşamı kolaylaştıran diğer unsurlar. Projenin kapalı otopark alanları ve otoparklardanve dairelere ulaşım imkanı ile tüm sakinlerinin hayatını kolaylaştırıyor. Kısaca Terrace Mix, dairelerin dışındaki geniş yaşam alanlarında da sakinlerine özgürlük sunuyor. 2013 sonlarında bitmesi planlanlanan projenin m2 fiyatları 1.700 TL – 2.200 TL. Lansman fiyatlarına özel olarak indirim yapabilecek .

HEM DENİZ MANZARALI HEM E-5’İN YANINDA

Geniş deniz manzarasına sahip Terrace Mix, ayrıca E5’in yanıbaşındaki konumuyla, yaşamın her alanına ve şehrin her yerine kolaylıkla ulaşımı sağlıyor. Metrobüs durağına yürüme mesafesinde olması sayesinde üstelik araba kullanımını da zorunlu kılmıyor.

TERRACE MIX, YAŞAMIN EN GÜZEL KARIŞIMINI SUNMAK ÜZERE YÜKSELİYOR!

Terrace Mix, sosyal aktiviteleri, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, hamamı, saunası, çarşısı ile dopdolu bir yaşam karmasına sahip. Herkes için sunduğu farklı özellikler ve sosyal faaliyetlerle Terrace Mix, bekarlar, çiftler, çocuklu aileler, yaşlılar, çalışanlar, öğrenciler, herkes için mutlu ve rahat bir yaşamın merkezi olacak. Terrace Mix’li olmak değerli bir avantaj sağlayacak. Çocuklar için özel imkanlara sahip proje, ürettiği birçok çözüm alternatifleri ile çocukların rahatça ve güvenle sosyalleşebilmesini sağlıyor.

‘BİZ, SİZLER MUTLU OLUN DİYE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ…’

İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan projenin özelliklerini ve İnanlar için taşıdığı önemi şöyle açıkladı: ‘Günümüzde bir evin yalnızca mimari açıdan estetik olması artık tek başına yeterli değil. İstanbul gibi kalabalık ve büyük bir metropolde zaman herkes için çok değerli. İnsanlar gayrimenkul satın alırken, alacakları konutun sosyal çevrelerine yakın, sosyal ihtiyaçlarını karşılamada yeterli olmasına büyük önem veriyorlar. Maksimum sosyalliği minimum zamana sığdırmaya çalışıyorlar. Terrace Mix, sahip olduğu sosyal imkanlar açısından tam da metropol insanları için tasarlanmış, kompakt ve özgün bir proje. Yanıbaşınızdaki, açık ve kapalı yüzme havuzları, ultra lüks hamam ve sauna, fitness center ve Mix Çarşı ile Terrace Mix’te hiç boş vaktiniz olmayacak. Büyüyen İstanbul’un en fazla gelecek vadeden semti Esenyurt’ta, Torium Alışveriş Merkezi yakınında ışık saçan bir Terrace klasiği; Terrace Mix. Geçmiş ile geleceğin, lüks ile konforun, estetik ile uyumun, doğa ile çağdaş mimarinin ideal karışımını sizler için hazırladık… Siz, kendi işinizi, evinizi ve yatırımınızı düşünmeyin; geleceği, estetiği ve doğayı istediğiniz gibi yakayın diye, bizler sizin için en kullanışlı yaşam alanlarını düşünmeye, planlamaya ve üretmeye devam edeceğiz. Sizler mutlu oldukça biz kendi yolumuzda ilerliyor olacağız… Devamı gelecek!..’ Dilediğiniz zaman ziyaret edebilirsin ve dilerseniz randevu ile size özel sunum da alabilirsiniz. Terrace Mix ile ilgili özel sunum ve detaylı bilgi almak isteyenlerin diledikleri zaman İnanlar Ofisi’ni ziyaret edebilirler.