Çukurova Tower’da Anneler Günü’ne özel kampanya

Cukurova TowerÇukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower projesi ile ilgili bu hafta sonu Anneler Günü’ne özel stand aktivitesi düzenliyor. 10-11 Mayıs tarihlerinde Kozyatağı Carrefour’un 2. kapı girişinde yer alacak Çukurova Tower standı, ev sahibi olmak isteyen anneleri ve annesine, eşine sürpriz yapmak isteyenleri ağırlayacak.

Teslim tarihini 3 ay öne çekerek Ağustos 2014’te daire sahiplerine anahtarlarını verecek olan Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower’ın Anneler Günü’ne özel standında kalan son daireler için ‘Annelere Son Şans’ kampanyası ile fırsatlar da sunacak. Çukurova Tower standına gelip ön talep formu dolduran ve bir ay içinde ev alanlar peşinatı teslimden 6 ay sonraya erteleyebilecek.

Kozyatağı Carrefour’da 10-11 Mayıs tarihlerinde geçerli olacak iki alternatifli ‘Annelere Son Şans’ kampanyasında ilk seçenek, konut tutarının yüzde 25’i kadar peşinatı Şubat ayında ödemek, geri kalan yüzde 75’lik kısım içinse projeye özel faiz oranlarıyla ve 120 aya varan vadelerle kredi almak mümkün.

Bir diğer alternatifte ise peşinatın yüzde 5’i hemen, yüzde 30’u teslimde ödenip kalan yüzde 65’lik kısım için alınacak banka kredisi bir yıl ertelenebiliyor. Dokuz farklı tipte 253 konut ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Çukurova Tower’da stüdyo daireler 179 bin TL, 1+1’ler 254 bin TL, 2+1’ler 454 bin TL, 3+1’ler ise 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Web: www.cukurovatower.com
Tel: 0216 517 55 55