Yatırımda Hızlı Dönüş Bekleyen Cornerlife Çarşı’ya Geliyor

İstanbul gayrimenkul pazarında yatırımlarda en hızlı geri dönüş dükkânlarda gerçekleşiyor. Konutlara yapılan yatırım 200-240 ayda, ofis yatırımı 160-200 ayda geri dönerken dükkân yatırımları ise kendini 140-150 ayda amorti ediyor. Amortisman süresi Güneşli gibi ofis ve dükkân açığı olan bölgelerde daha da kısalırken, Cornerlife Çarşı’daki dükkânlar kaçırılmaz bir fırsat sunuyor.

KONUT projeleriyle çehresi değişen Güneşli ’de inşa edilen Cornerlife’ ta konutların ardından dükkânlar da satışa çıktı. Cornerlife Çarşı dükkânları yatırımda hızlı dönüş bekleyen yatırımcıları kendisine çekiyor.

İstanbul gayrimenkul pazarında yatırımlarda en hızlı geri dönüş dükkânlarda gerçekleşiyor. Konutlara yapılan yatırım 200-240 ayda ofis yatırımı 160-200 ayda geri dönerken dükkân yatırımları ise kendini 140-150 ayda amorti ediyor. Söz konusu amortisman süresi ofis ve dükkan ihtiyacının yoğun olduğu Güneşli gibi bölgelerde daha da kısalırken, Güneşli’ nin en işlek caddelerinden birinde yer alan Cornerlife Çarşı’daki dükkânlar yatırımcı açısından kaçırılmaz bir fırsat sunuyor.

Cadde Mağazalarına da Yer Veriyor
Öte yandan Cornerlife Çarşı’da cadde mağazaları tasarlanarak sosyal bir mekan yaratılırken, aynı zamanda site dışında da bir cadde ambiyansı oluşturuldu.

Çarşı’da dükkânlar 57 metrekareden başlıyor
8 Metre tavan yüksekliği ile alışılan dar kutu dükkân anlayışını bozan Cornerlife dükkânları, 599 Bin TL’den başlayan fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor. Hızla gelişen ve Maslak’a rakip olarak gösterilen Basın Ekspres Yolu’nda yatırımcılara büyük fırsat sunan Cornerlife Çarşı’da dükkân büyüklükleri 57 metrekareden başlayıp, 347 metrekareye kadar büyüyor. Şimdiden büyük markalarla anlaşma sağlayan Cornerlife Çarşı’da 21 Corner dükkân ve 1500 metre kare 1 bağımsız çok özel ticari alan bulunuyor.

14 bin metrekare arazi üzerinde tüm hızıyla devam eden ve Beyazlar İnşaat ile Keleş İnşaat ortak girişimi olan Cornerlife, modern ve şık mimarisi ile Güneşli ’ye değer katmaya hazırlanıyor. Manzarasını ve tasarımını sosyal donatıyla pekiştiren Cornerlife Güneşli ‘de, 800 metrekarelik büyüklüğünde Corner Fit spor merkezi, sağlıklı bir yaşam vaat ediyor. Ayrıca projede, bahçeler, parklar, su alanları, açık hava toplantı alanları gibi zengin sosyal imkânlar sunuluyor.

Konutlarda Satışlar Bütün Hızıyla Sürüyor
211 daire ve 21 ticari üniteden oluşan Cornerlife, Aralık 2014 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Projede, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde ve 44 ila 167 metrekare aralığında değişen daire seçenekleri yer alıyor. Daire fiyatları ise 197bin TL’den başlıyor.

Cornerlife Güneşli konutların fiyat listesi:
Stüdyo daireler 197 bin TL’den,
1 oda 1 salon daireler 247 bin TL ‘den,
2 oda 1 salon daireler 450 bin TL ‘den,
3 oda 1 salon daireler 612 bin TL ‘den başlayarak yükseliyor.