Pega Kartal’dan konut alana indirim çeki hediye

EgeYapı Group, Kartal’da inşa ettiği Pega Kartal Projesi kapsamında yeni bir kampanya başlatıyor. Farklı ödeme seçeneklerinin yer aldığı kampanya kapsamında yüzde 0.59’dan başlayan faiz oranı ve 1 yıl taksit erteleme imkânıyla ev sahibi olunabiliyor. 1+1’den 4+1’e kadar, geniş ailelerin de rahatça ayrıcalığını yaşayabileceği kat bahçeli konut alternatifleri sunan Pega Kartal, yaşamın sınırlarını ortadan kaldırıyor; rezidans dünyasında aile yaşamının yeni simgesi olarak yükseliyor.

Taksitleri erteliyor
Yeni kampanya kapsamında yatırımcılara 1 yıl taksit erteleme imkânı sunuluyor.  Diğer bir seçenek olan yüzde 1’i peşinat verildiğinde ise yüzde 24’ü 2015 Mart’ta ve yüzde 75’ini de banka kredisiyle ödeme imkânı sunuluyor. Yüzde 5 peşinat seçeneğinde yüzde 25’i 2014 Mart, yüzde 20’si 2015 Mart ve kalan yüzde 50’si de banka kredisi ile ödenebiliyor.

Yüzde 25’inin peşin olarak alındığı fırsat kapsamındaysa, kalan meblağın yüzde 25’i 2014 Haziran’da ödeniyor. Geri kalan yüzde 50’lik kısım içinse 24 ay eşit taksit imkânı sunuluyor.

20 bin liralık indirim
Ayrıca kampanyadan faydalanarak konut alanlar 5 bin TL’den 20 bin TL’ye kadar olan indirim çeklerinden yararlanabilecekler. Pega Kartal’ın 32 katlı rezidans bloğunda 64 metrekareden başlayan 1+1’lerden 204 metrekarelik 4+1 ve dublekslere kadar 200 daire bulunuyor. Projede yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.
Kadıköy – Kartal Metro Hattı’na yürüme mesafesinde bulunan projede konutlarda 40 metrekareye varan salon genişliği ve yerden tavana uzanan cam sistemiyle ferah bir yaşam alanı sunuluyor.
Projenin sosyal tesislerinde buhar odası, Türk hamamı, masaj odaları, açık yüzme havuzu ve fitness merkezi gibi donatılara yer veriliyor.

Ulaşım

Metro İstasyonu, M1 Tepe Real AVM ve Praktiker yanı başında
Sabiha Gökçen Havalimanı 15 dakika
Merkezi İş Alanı (MiA)’nın kesiştiği noktada
Sahil yoluna 5 dakika
Tekno Park’a 10 dakika
Dünya’nın en büyük adliye sarayına 5 dakika
Uluslararası Fuar Alanı’na 15 dakika
İstanbul Park Pisti’ne 15 dakika
Kartal Marinaya 10 dakika
Kartal Deniz Otobüsü İskelesi’ne 5 dakika
Pendik Feribot İskelesi’ne 10 dakika