Anatolia Park Evleri’nde 245 bin TL’ye

Anatolia Park Evleriİzmir’in en gözde firmalarından Fe Metal İnşaat’ın konfor ve prestiji bir arada barındıran projesi Anatolia Park Evleri’nde daireler hızla satılıyor.

İzmir ve İstanbul’daki başarılı projeleriyle adından sıkça söz ettiren Fe Metal İnşaat’ın prestij, konfor ve lüksü bir arada sunan projesi Anatolia Park Evleri, yeni sahiplerini bekliyor. Ödeme kolaylığı sunan kredi seçenekleri ve ödeme planı ile de kira öder gibi ev sahibi olmayı mümkün kılıyor. Kasım ayında anahtar teslimi yapmasına rağmen çok kısa sürede tercih edilen ve %50’si satılan İzmir Çiğli’deki Anatolia Park Evleri, kalan daireleri için yeni sahiplerini bekliyor. Satış rakamlarının 245 bin ile 265 bin TL arasında olan proje, çok düşük faizli ve 120 aya varan ödeme seçenekleriyle de bütçeyi yormadan ev sahibi yapıyor.

Lokasyonu ile tercih sebebi…

Metro istasyonunun tam karşısında ve otoban çıkışına 2 dakika mesafede olan Anatolia Park Evleri, alışveriş noktalarına yakınlığı ile tam bir tercih sebebi. Çiğli Devlet Hastanesi, Katip Çelebi Üniversitesi ve Gediz Üniversitesi Tıp Fakültesine de komşu olan projede ev sahibi olmak karlı bir gayrimenkul yatırımı imkanını da beraberinde getiriyor. Çevre projeler ile kıyaslandığında yüksek kalite ve konforu daha uygun fiyata sunan Anatolia Park Evleri kalan daireleri için yeni alıcılarını bekliyor.

Yüksek standartlarda yaşam sunuyor…

Özel peyzajlı dinlenme alanları, Digitürk ve D-Smart altyapısı, elektronik panjur, ankastre mutfağıyla yüksek kalitede yaşam sunan Anatolia Park Evleri’nde yeni bir yaşam sizleri bekliyor.

Web: www.ciglianatoliapark.com
Tel: 0232 376 4 111