Primehill Konutları

PrimehillBilkent, İncek ve Çayyolu’nun buluştuğu noktada, ihtişamın ve modern tasarımın hayat verdiği, yepyeni bir lüks anlayışı ve yüksek konfor standartlarının bir araya geldiği Primehill konutlarında hayatınızın altın çağının keyfini süreceksiniz.

Toplam 26 konut, 4 blok, 13 çatı dubleksi, 13 bahçe dubleksi ve tam 6 dönüm bahçe alanı ile PrimeHil konutları geleceğin mimarisini şekillendiriyor. Üstelik 210 m2 ve 580 m2 arasında değişen seçenekler ile…

Villa mahremiyeti ile rezidans konforunu birleştiren PrimeHill konutlarında 4 cepheye de hakim konumu, istenmeyen gürültü erişimini imkansız hale getiren bağımsız duvarları özgürlük alanlarınızı yeniden şekillendiriyor.

Her konut için 2 araçlık otopark alanının sağlandığı Primehill, akıllı ev teknolojisi, üstün güvenlik sistemleri, yürüyüş yolu ve kapısının önündeki toplu taşıma olanakları ile bugüne kadar şahit olduğunuz tüm projelerden ayrılıyor.

Doğadan ilham alan oyun alanlarında çocuklarınız tabiatla beraber büyüyecek, kaydırağın, salıncağın keyfini sürecek. Hiç kullanmadığınız spor üyeliklerini unutacaksınız, çünkü yanıbaşınıza her ihtiyacınıza uygun dizayn edilmiş son derece modern bir spor kompleksi bulunacak. Kapalı havuzun tadını yaz – kış, 7/24 çıkartırken hem vücudunuz, hem kafanız sağlıklı ve huzurlu olacak.

Ulaşım

Web: www.primehill.com.tr
Tel: 0 312 425 0 441