Bulvar İstanbul ulaşım

bulvar-istanbulBulvar İstanbul lokasyon açısından da bir kesişme noktası. Projenin satış başarısında lokasyon büyük önem taşımaktadır. Tüm ihtiyaçlarınızı geniş bir bulvar üzerinde karşılayabilecek kapasitede, hem alışveriş keyfini yaşayabileceğiniz hem de gurme lezzetleri tadabileceğiniz restoran ve kafelerde tüm gün sosyalleşme imkanları ‘’Bulvar İstanbul’da” sizi bekliyor.

Bulvar İstanbul’un size sunduğu güvenli ve konforlu yaşamdan uzaklaşmadan da tüm ihtiyaçlarınıza hızlıca ulaşmak, damak tadınıza uygun restoran seçenekleri arasında tercih yapmak ya da güzel bir günde kafede oturarak dostlarınızla keyifli bir sohbet imkanı bulmak için Bulvar İstanbul’da her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.

Proje, bölgenin 3. köprü bağlantı yolu, metro gibi önemli aksların merkezinde bulunan ve ulaşım kolaylığı ile de İstanbul’un en büyük sıkıntılarından trafik sorununa da çözüm sunuyor. Ayrıca TEM Otoyolu’na yakınlığı da projeye artı değer katıyor.

Bulvar İstanbul, Başakşehir bölgesindeki projesi ile yakın gelecekte yeni yatırımlarla İstanbul genelinde yatırımcıya en yüksek prim vaat eden lokasyonlar arasında da yer alıyor.

İki etap 15 bloktan oluşan 1555 dairenin yer alacağı projede 1+1’den 5+1’e kadar her ihtiyaca ve arayışa yönelik daire tipleri bulunuyor. İsmini iki etabın arasında bulunan ve pek çok mağaza, restoran ve kafenin bulunduğu, ağaçlıklı bölgenin arasında yer alan yürüyüş bulvarından alan BULVAR İSTANBUL Projesi’nin 2016 yılı ilk çeyreğinde teslim edilmesi hedefleniyor.