Soyak Siesta Oxygen O2’de daireler ilk fiyat ayrıcalığıyla satışta

Soyak Siesta Oxygen, 288 daireden oluşan son etap ile O2’de satışlara başladı. İzmir’de mega proje olarak 600 konut ile başlatılan projede 5. etap olarak sunulan bu kısım, 1+1 daireler için 125.000 TL fiyat ayrıcalığıyla %1 peşinat avantajı sağlıyor.

Geçtiğimiz aralık ayında lansman çalışması başlatılan projeye kısa sürede ilgi artarken, 2 Nisan tarihine kadar sürecek kampanyada %1 peşinat ve %1 KDV tarzı ile 1+1 daireler hemen alınarak 1 yıl sonra ödeme imkanı sağlıyor.

Alternatif olarak projede 198 bin 500 TL ile başlayan 2+1 daireler ve 263 bin 500 TL ile başlayan 3+1 daireler yer alıyor. Yeşil bina tasarımı sağlayan proje, LEED Silver sertifika adayı olarak birçok uygun alan yapısı sağlıyor. Projede enerji ve su tasarrufu yer alırken, doğal aydınlatmayı destekleyen mimari tasarım, elektrikli araç şarj üniteleri, bisiklet park alanları ve ısı tasarrufu oluşturan konforlu camlar kullanılıyor.

Havadar site yapısında kaliteli bir yaşam alanı ve spor fırsatları, oksijen bar, vitamin bar, yüzme havuzları, spa, masaj, yoga ve rekreasyon alanları yer alıyor.