Avrupa Konutları Kale nerede

Avrupa Konutlari Kale ProjesiAvrupa Konutları Kale projesi Topkapı’daki Maltepe Mahallesi’nde, Yeşil Kundura’nın arka tarafındaki eski Man Kamyon Otobüs Fabrikası arazisinde konumlanıyor. Cevizlibağ otobüs durağının hemen dibinde bulunan eski Man Otobüs Kamyon Fabrikası, Man’ın buradan taşınması sonrasında kale kilit grubu tarafından satın alınmıştı.Kale kilit ise bu arsayı Artaş İnşaat’a Avrupa Konutları Kale projesini yapması için açıklanmayan bir bedel karşılığı devretti.

Projeye yakın konumda Fer Yapı’nın Parima Rezidans’ı, Beyaz İnşaat’ın Beyaz Rezidans’ı, Kiptaş’ın Merkez Evleri, Ağaoğlu Bahçelievler My City, Ağaoğlu Bakırköy 46 gibi markalı konutların varlığına ek olarak yeni projler de yükselmeye devam ediyor.

Bölgenin değeri yükseliyor

Bölgede en son Emlak Konut GYO tarafından Bakırköy’de gelir karşılığı ihale edine 85 bin metrekarelik arsanın ihalesini de Egeyapı Group ve ortakları kazanmıştı. İBB’nin bu bölgeye 500 bin metrekarelik Central Park benzeri bir park yapmak istemesi üzerine ihale dondurulmuştu. Bu parkın gerçekleşmesi de Avrupa Konutları Kale projesini olumlu etkileyecek.