Soyak Evostar’da 184 bin TL’den başlayan fiyatlarla

Soyak EvostarSoyak ve Emlak Konut GYO ortaklığı ile İstanbul’un yükselen değeri Halkalı’da, Halkalı’nın gözde projesi Soyak Evostar’da fırsat bolluğu var. Soyak Evostar projesinin 1. ve 2. etabının teslim tarihi aynı olmakla beraber, iki etap birbirinden tamamen bağımsızdır. Bu nedenle daire sahipleri kendi etaplarının sosyal imk¢nlarından yararlanabiliyorlar.

Stüdyo dairelerin tamamının satıldığı Soyak Evostar’da fiyatlar 184 bin TL’den başlıyor, 430 bin TL’ye kadar yükseliyor.

İsteyene 72 ay 0 faiz, isteyene %10 peşin indirimi, isteyene vade farksız 10 eşit taksit ya da isteyene 120 ay %0,59 faiz seçeneği. Soyak Evostar’da müşteri dilerse konut kredisi kullanarak daire satın alabilir. Soyak Evostar’da Halkbank’dan konut kredisi imkanı sağlamaktadır.

Satış ofisimize gelin, hemen teslim dairelerdeki fırsatlardan yararlanın, alırken de kazanın. Soyak Evostar’da 1. etapta yaklaşık 300 m² yüzme havuzu, 53,7 m² çocuk yüzme havuzu bulunmaktadır. 2. etapta ise yaklaşık 315 m² yüzme havuzu, 53,7 m² çocuk yüzme havuzu bulunmaktadır. Her havuzun yanında sosyal tesisler bulunmaktadır. Sosyal tesis kapsamında, fitness salonu, kafeterya, her iki parsel için site yönetim binaları, sosyal tesis binaları ile birlikte planlanmıştır.

Ayrıca, her iki etapta da 1’er adet tek pota basketbol sahası, 1’er adet tenis sahası yer almaktadır. Site içerisinde, açık çocuk oyun alanı, oturma ve yürüyüş alanları bulunmaktadır.

www.soyak.com.tr

Emlakbulten.Com