Rönesans Kartal Projesi hayata geçiriyor

Ronesans KartalRönesans Konut İstanbul’daki ilk projesini şehrin yeni gelişen bölgelerinden Kartal’da hayata geçiriyor. Kartal – Yakacık’ta geliştirilen proje birbiriyle bütünleşik 3 blokta toplam 276 konuttan oluşuyor. Anadolu Yakası’nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden Kartal’da yükselen Rönesans’ın yeni projesi Adalar’ın karşısında, Aydos Ormanı’nın yanı başında yer alıyor.

Türkiye’nin en büyük müteahhitlik guruplarından Rönesans, alışveriş merkezleri, ofisler ve karma yapılar ile ticari gayrimenkul sektöründeki tecrübesini konut sektörüne taşıyor. Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut, İstanbul’daki ilk projesini Anadolu yakasında şehrin yeni gelişen bölgelerinden Kartal’da inşa edecek.

Yakacık bölgesinde geliştirilen ve birbiriyle bütünleşik 3 bloktan oluşan Rönesans Kartal projesinde daire tipleri 1+1’den 3+1’e kadar 68 ile 186 m2 arasında değişiyor.

Kapanmaz Adalar manzarasının yanı sıra hem doğa hem de peyzaj yapısı ile sakinlerine her mevsim yaz tadında bir yaşam vaad eden proje, zengin sosyal imkanları ile de sakinlerine rahat bir hayat sunmayı hedefliyor. İnşaatı devam eden Rönesans Konut Kartal Projesi için ön talep toplama süreci de başladı.

Rönesans Kartal projesinde TEM ve E5’e sadece 5 dakika, Metroya 7 sadece dakika, Kartal ve Pendik İDO iskelelerine sadece 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na sadece 15 dakika, Metro ile Kadıköy’e sadece 32 dakika, ve Metro ile Taksim’e sadece 55 dakika mesafede

Tel : 444 76 75
Web : www.ronesanskonut.com.tr