Yenitepe Kadıköy’de 2. etap satışları başladı

Nuhoğlu tarafından İstanbul Kadıköy’de hayata geçirilen Yenitepe Kadıköy projesinin ilk etabının satışları tamamlandı. Şimdi de çok beklenen 2. etap  Yenitepe Park satışa sunuluyor.

İstanbul Fikirtepe’deki konut projeleri arasında “Yenitepe Park” ve “Yenitepe Cadde” olmak üzere 2 etaptan oluşan Yenitepe Kadıköy projesi İstanbul’un çekim noktası Anadolu Yakası’nda yükseliyor.

Yenitepe Kadıköy projesi üçgen formlu 5 katlı 2 baza üzerinde 21 katlı 4 kuleden meydana gelen ve içerisinde 1+0’dan 5+1’e kadar 1.100 adet bağımsız bölümün yer aldığı a plus bir proje olarak ön plana çıkıyor.

Projenin ilk etabını oluşturan Yenitepe Cadde’de bilindiği gibi tüm satışlar tamamlandı ve etap bitirildi. Şimdi 2. Etap zamanı. Her cepheden farklı manzaraya sahip geniş ve ferah daireler, Çamlıca, Adalar ve tarihi yarımadadan benzersiz kareler sunulan 2. Etap Yenitepe Park satışa sunuldu.

Çağdaş mimarisi ve yeşil alanlarıyla Yenitepe Park, Fikirtepe’ye yepyeni bir soluk getirecek benzersiz bir proje olarak ön plana çıkan Yenitepe Park’ta toplam 53.155 m2 satılabilir alan bulunmaktadır.
391 adet daire, 37 tane home ofis ve 19 tane ticari alan, Yenitepe Park çatısı altında buluşmaktadır.
Ulaşım noktalarının kesiştiği yerde konumlanan Yenitepe Park, şehrin dört bir yanına kolay ulaşabilme imkanı sağlamaktadır.

“Yenitepe Kadıköy’de 2. etap satışları başladı” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.