Cam Kuleler Adana’da 515 bin TL’ye

Rişvanoğlu İnşaat tarafından Adana’da 5 yıldızlı konsepte geliştirilen Cam Kuleler Residence projesi satışa çıktı. Cam Kuleler Residence’da 515 bin liradan başlayan konut fiyatları 2 milyon 500 bin liraya kadar çıkıyor.

Cam Kuleler Residence’da 515 bin liradan başlayan konut fiyatları 2 milyon 500 bin liraya kadar çıkıyor.

Cam Kuleler, 20 bin metrekare arsada 30 katlı 2 kulede 132 farklı konuttan oluşuyor. Cam Kuleler Residence 166 metrekare ile 550 metrekare arasında 3+1, 4+1 ve 5+1 normal ve dubleks dairelerden 67 ayrı tipte tasarlanmış. Cam Kuleler Residence, 2013 yılının temmuz ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.

Cam Kuleler Residence’da 4 mevsim herşey dahil konsepti uygulanıyor. Adana’da ilklere imza atan Cam Kuleler ‘de şu özellikler bulunuyor:

Uzaktan kumandalı açılan balkonlar ve balkonlarda yüzme havuzu, 24 saat güvenlik, uzaktan ısıtmalı jakuzi ve havuz, akıllı ev sistemleri, cep telefonu ve internetten yönetilen ev, ebeveyn banyosu, LCD ekran TV, davlumbaz, buzdolabı ve bulaşık makinesi, profesyonel site yönetimi, yetişkin ve çocuk yüzme havuzlar, otomatik cam temizleme sistemleri, açık ve kapalı alanlı restoran, resepsiyon, kapalı yüzme havuzu, özel eğitmenli fitness merkezi, sauna ve hamam, SPA katı, buz pateni pisti, market, sağlık kabini, kuaförler, çocuk kulübü, kuru temizleme, bakım onarım, kapalı otopark, oyun alanları, mini golf, voleybol, basketbol , futbol ve tenis alanları, internetten izlenebilen alanlar, TSE belgeli malzemeler.

Tel: 0 322 261 22 92