Newista Life Başakşehir’de son 13 daire

Hasoğlu Yapı kalitesi ile İstanbul Başakşehir’in en merkezi noktasında hayata geçirilen Newista Life projesinde kalan son 13 dairenin satışları devam ediyor.

6 bin 749 metrekare yüzölçümüne sahip arsa üzerinde inşa edilen Newista Life projesinde toplam 43 adet konut bulunmaktadır. 19 bin 813 metrekare toplam inşaat alanına sahip projede 2+1,3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşmaktadır.

Metro durağının hemen yanında açık hava konseptiyle inşa edilen alışveriş merkezi üzerine tek bloktan oluşan Newista Life, proje sakinlerinin yanı sıra bölgede yaşayan yüz binlerce kişiye açıkhavada alışveriş keyfi yaşatmaya hazırlanıyor.

Başakşehir’i “Butik yaşam merkezi” konseptinin en iddialı örneğiyle tanıştıracak olan Newista Life’ta dairelerin her santimetresi hayata keyif katmak için özel tasarlandı.

Newista Life Başakşehir projesinde Açık AVM ,cafe-restorant alanları, çocuk parkları, dinlenme alanları, süs havuzları, yürüyüş parkurları, 24 saat güvenlik, kapalı otopark gibi alanlar bulunmaktadır.

Newista Life yeni ulaşım sistemlerinin, üniversitelerin, hastanelerin, alışveriş merkezlerinin, sosyal ve kültürel alanların merkezinde yer alıyor.