Akzirve Ambarlar projesi ile geliyor

2010 yılından bu yana gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Akzirve’nin ülkemizdeki geçmişi, 1992’ye kadar uzanmaktadır. Şirketin, mermer ve seramik alanları başta olmak üzere, üretim ve yatırım bazında ticari faaliyetleri yaklaşık 25 yıldır devam etmektedir.

İlk fabrikasını 2000 yılında Antalya’da kuran; mermer ocakları satın alarak üretim ve ticaretine başlayan Akzirve, bugün bu alanda önemli büyüklükte bir ihracat seviyesini yakalamış konumdadır.

Faaliyetlerini genişletmek için çalışmalarına 2010 yılından itibaren hız veren Akzirve Gayrimenkul Yatırım, inşaat sektörüne iş ortaklıklarıyla giriş yapmış; Ege Yapı ile ‘Pega Kartal’ projesini gerçekleştirmiştir.

Harbiye’de bir otel inşaatı da devam eden Akzirve Gayrimenkul Yatırım, Ataşehir’de de başka bir projeye imza atmıştır. Diğer yandan Antalya’da kurdukları Zirve Lojistik isimli bir lojistik merkezleri mevcuttur. Akzirve, ortaklık yaptığı şirketlerden kazandığı bilgi birikimi ve deneyimle sektöre geliştirici olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Akzirve sektörde pekçok konuda öncü ve kalıcı olmayı ve başarılı projelerle iyi iz bırakmayı hedeflemektedir. Akzirve’nin CEO’luğu görevini İbrahim Maasfeh yapmaktatır.

Akzirve’nin önümüzdeki dönemde üzerinde yoğunlaşacağı projelerden ilki, Bahçeşehir’de 200 bin metrekareye yakın büyüklükte bir arazi üzerinde kurulacak, konut ve ticari alanlardan oluşan prestijli bir projedir. Diğer yandan Zeytinburnu’nda bulunan Ambarlar arazisini satın alan Akzirve, söz konusu arazi üzerinde inşa edilecek projeyle ilgili çalışmalarını sürdürmektedir.

İstikrarlı bir şekilde büyümeyi hedefleyen Akzirve, garantili ve güvenli büyüme modelini tercih etmektedir.

Akzirve Ambarlar Projesi

Akzirve tüm projelerini tamamı kendisine ait olan arsalar üzerinde geliştirecektir. Rakip birçok gayrimenkul geliştiricisiyle kıyaslandığında Akzirve; projelerini tek başına inşa ve teslim etme gücüne sahiptir.

Akzirve, sektörde ‘benzer bütçeye daha fazlası’ değer konumlandırmasıyla hareket edecektir. Akzirve’nin amacı, daha nitelikli projelere imza atmak, projelere daha fazla farklılaşan özellik katmaktır.

Akzirve projelerini dünyanın gelişmiş ülkelerindeki inşaat standartlarını dikkate alarak geliştirmektedir. Akzirve, her konuda, alanının en iyisi olan çözüm ortakları ve takımlarla çalışmayı ilke edinmiştir. Projelerinde her zaman en iyi mimarlık şirketleri, en iyi teknik ekiplerle çalışma kararlılığındadır.

Akzirve’nin sektörde ayrışacağı önemli bir nokta da her projesini insan ve çevre odaklı olarak titizlikle çalışmasıdır. Tanımlanan inşaat alanlarını son noktasına kadar kullanarak aşırı yapı yoğunlukları yaratmak yerine; ailelerin bir arada yaşamdan keyif alacakları, sağlıklı sosyal yaşam alanları geliştirmeyi hedeflemektedir.

Akzirve’nin amacı, mimari konsept ve teknik özellikler bakımından İstanbul’a ve ülkemize yakışacak, İstanbulumuzun simgesi olacak özgün yapılar inşa etmektir.

Akzirve’nin geliştirdiği projeler uzun vadeli değer taşıyan, yatırımcısına/oturumcusuna kazanç sağlayan yapılar olacaktır.

Akzirve, stratejik anlamda, çok sınırlı bir kitleye hitap eden ‘niş’ projeler yerine, popüler ve premium nitelikli yatırımları tercih etmektedir.