Caprice Gold Maldives’de 99 €’ya

Caprice Gold Maldives 3 Luxury Hotel kurarak yola devam ediyor. Artık Müslümanlara özel bir ada var. Projede bayanlar ve erkekler için özel plajlar yer alıyor. Ayrıca Caprice Gold Maldives projesinde 24 saat açık büfe bulunuyor.

Caprice Gold Maldivler Otel projesinde on gün paketi ile kişi başı 99 € ‘dan başlayan fiyatlarla. Projede rezervasyon kampanyası 30 Ocak 2014 tarihinde başlayacak.

Caprice Gold Group, yurtdışı yatırımlarına Maldiv Adaları’nda devam ediyor. Dünyada İslami standartlara uygun ilk oteli açan ve bu modelle dünyanın ilk 5 hilal ve 7 hilal sertifikalarını alan Caprice Gold Group, yurtdışı yatırımlarına Maldiv Adaları’nda devam ediyor. Dünyanın lüks tatil bölgesi olan Maldivler’in Kofenbe Adası’nı alan Caprice Gold Group, burada 7 hilalli hizmet verecek bir otel yapıyor. 170 milyon dolar yatırım maliyeti olan ve yüzde 70’i tamamlanan proje, 108 oda, 516 süit ve 106 villa olmak üzere 722 üniteden oluşuyor.

Otelin yer aldığı Kofenbe Adası, Maldivler Cumhuriyeti’nin başkenti Malşe şehrinin 250 km kuzeyinde, deniz uçağı ile 50 dakika mesafede yer alan Shaviyani Atolü’nde yer alıyor.

25 Ekim 2014 tarihinde hizmet vermeye başlayacak olan Caprice Gold Maldives Resort, Caprice Gold Group tarafından yurt dışına açılan ilk otel olma özelliğine sahip olacak.

Tel: 444 44 25