Ormanada’da yaşam başlıyor, Zekeriyaköy’de sosyal yaşam canlanıyor

Birlikte yaşam konsepti, sürdürülebilirlik ve modern  tasarım anlayışının doğayla harmanlanlandığı benzersiz  bir ortam sunan Ormanada, içerisinde yer alan toplam  2 bin 500 m2’lik sosyal yaşam ve spor alanı ile canlı bir  buluşma noktası yaratmayı hedefliyor.

Spor ve eğlenceyi ileri teknoloji ile buluşturarak üyelerine  standart dışı deneyimler sunan Mars Athletic Club, eğitim  sektörünün yenilikçi girişimlerinden Açı Okulları ve hizmet  standardı, ürün seçkinliği ile farklılık yaratan Macrocenter’a  ev sahipliği yapmaya hazırlanan Ormanada’da Nisan 2013  itibariyle bambaşka bir yaşam başlıyor.

Ormanada’da, vade farksız 48 ay ödeme avantajı ile sunulan sını rlı sayıda 1. etap villalardan birini seçin ve Zekeriyaköy’ün komşularınızla payla ştıkça daha da güzelleşen renklerini keşfedin.

Bisikletinizi yanınıza alın, yeşillikler içindeki yeni evinizle ve yaşamdan keyif alan yeni komşularınızla tanışmak için acele edin. Şimdi siz de %0 banka faizi ile 48 ay vade avantajlarından yara rlanarak, Ormanada’nın hemen teslim edilecek 1. etap villalarından birine sahip olma fırsatını kaçırmayın.