DMY Bodrum Evleri’nde yüzde 25 peşinatla

DMY Bodrum Evleri1700 daireden oluşan projeye yüzde 25 peşin, 84 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile ev sahibi olabiliyorsunuz. Ayrıca hemen tapu teslimi yapılan projede full eşya hediyeli. Peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim imkanı bulunuyor. Projede full eşyalı ev sahibi olmak için son gün.

Bodrum Merkez’e sadece 15 dk., Bodrum Havalimanı’na sadece 15 dk. 36 delikli Golf Sahası’na sadece 5dk. ve kendine ait Özel Plajı’na sadece 3dk. uzaklıkta… Sanatsal Mimari Yapısı ile rakip tanımaz konumda.

Projede sosyal donatılar olarak yönetim binası,24 saat güvenlik, özel iskele plajı, özel plaj restoranı,özel teleferik, açık alan havuz başı restoran, kapalı alan restoran, kafe, bar, havuz bar, amfi tiyatro, açık hava sineması, güzellik merkezi, spor merkezi, 5 yıldızlı spa merkezi, sauna, türk hamamı, rezistanslı kapalı yüzme havuzu, açık aquapark yüzme havuzu, mini golf sahası, yer satrancı,tenis kortu, voleybol, basketbol, çocuk oyun parkı, alışveriş alanı, süpermarket, çamaşırhane, taksi servisi, sayısız ortak yüzme havuzları, özel su sporları hizmetleri, özel ada turu ve yat turu bulunuyor.

0216 740 06 06