Entepe Kağıthane’de sıfır peşinat, sıfır faiz

Entepe Kağıthane konut projesinde daire sahibi olmak artık daha kolay. Neden mi? Çünkü Entepe Kağıthane konut projesinde faiz yok. sadece bu kadar mı? hayır… Peşinat var mı? peşinat da yok….

Entepe Kağıthane konut projesinde daire sahibi olabilmek için başka hangi kolaylıklar var? 60 ay vade ile daire sahibi olma imkanı da bulunuyor..

Entepe Kağıthane konut projesinde taksitler 1.500 liradan başlıyor. Ve peşin ödemelerde yüzde 20 peşin ödeme indirimi yapılıyor. Yani projede ev almak için bütün imkanlar bulunuyor. Yapmanız gereken satış ofisine gitmek yada 0212 294 60 63 numaralı telefonu aramak.

Birazda almayı düşündüğünüz bu proje hakkında bilgiler verelim. Proje ne aşamada acaba? Entepe Kağıthane konut projesi inşaat halinde olup inşaat tüm hızıyla devam etmektedir.

Proje inşaatı ne zaman biter? Entepe Kağıthane konut projesinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi bekleniyor.

Entepe Kağıthane projesine nerede, nasıl ulaşılır?

Peki daire tipleri neler, kaç tip daire var? Entepe Kağıthane konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1, bahçe katları, bahçe ve çatı dubleks daire tipleri bulunuyor.

Entepe Kağıthane projesinde satılık daire fiyatları ne kadar? Entepe Kağıthane Evleri projesinde fiyatları 550 bin TL’den başlıyor 800 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Tel : 0212 294 60 63

Emlakbulten.Com