Eval Park İstanbul fiyat

Eval İnşaat tarafından İstanbul Bahçeşehir’de inşa edilen Eval Park İstanbul projesinde fiyatlardan bahsetmeden önce proje hakkında bilgi verelim.

Eval Park İstanbul projesi nerede inşa ediliyor? Eval Park İstanbul prpjesi İstanbul Bahçeşehir’de Eval İnşaat tarafından hayata geçitirliyor.

Eval Park İstanbul projesinde kaç tip daire bulunuyor? Eval Park İstanbul projesinde 1+1 2+1 ve 3+1 olmak üzere üç farklı daire tipinden meydana geliyor.

Eval Park İstanbul projesindeki dairelerin büyüklükleri na kadar? Projede buluna daireleirn en küçüğü 72 metrekare, en büyüğü ise 160 metrekare olarak tasarlandı.

Eval Park İstanbul projesindeki dairelerin ne zaman teslim edilmesi plalanmaktadır? Projenin 2018 yılının Ekim ayı içerisinde teslim edilmesi bekleniyor.

Peki Eval Park İstanbul projesi kaç etaptan oluşuyor? Eval Park İstanbul projesi 2 etaptan meydana geliyor ve ilk etabında 382 residence daire ve 11 adet cadde mağazaları bulunuyor.

Eval Park İstanbul projesinin fiyatları ne kadar? Eval Park İstanbul projesinde satılık daire fiyatları 219 bin 600 TL’den başlıyor.

Eval Park İstanbul projesinde ödeme seçenekleri neler? Alternatif ödeme pseçemeklerinin sunulduğu projede yüzde 35 peşinat ile Eval İnşaat bünyesinde 36 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor.

Tel: 0212 876 20 11

Emlakbulten.Com