Bademli Patika Evleri satılık

Bademli Patika Evleri projesinde bulunan dairelerin satış fiyatları hakkında ayrıntılı vermeden önce projedeki gelen özelliklerden biraz bahsedelim.

Bademli Patika Evleri projesini hangi inşaat firması yapıyor?

Bademli Patika Evleri projesini Göktuğ Turizm İnşaat firması inşa ediyor.

Bademli Patika Evleri projesinde kaç adet konut var?

Bademli Patika Evleri projesinde toplam 24 villa bulunuyor. bu villaların bulunduğu toplam arsa alanı ise 3 bin metrekare büyüklüğündedir. Bademli Patika Evleri dördüz olarak tasarlanmış iki tip toplam altı bloktan oluşuyor.

tarafından Bursa Mudanya Bademli mahallesinde hayata geçirilen Bademli Patika Evleri projesinde fiyatlar 620 bin liradan başlıyor.

Peki Bademli Patika Evleri projendeki daire tipleri neler ve bu dairelerin büyüklükleri ne kadardır?

Öncelikle Bademli Patika Evleri projesinde kaç tip daire olduğundan bahsedelim. Bademli Patika Evleri projesinde 4+1 ve 5+1 tipinde 2 tip villa seçeneği bulunuyor. Bu villaların büyüklükleri ise 259 metrekare ile 347 metrekare arasında değişiyor.

Şimdi gelelim Bademli Patika Evleri projesindeki satılık villaların fiyatları konusundaki bilgilere….

Bademli Patika Evleri projesinde bulunan 4+1 dairelerin fiyatları 620 bin liradan başlıyor, 5+1 dairelerin fiyatları ise 930 bin liradan başlıyor.

Bademli Patika Evleri ne zaman teslim edilecek?

Bademli Patika Evleri projesi 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Bademli Patika Evleri nerede?

Bademli Patika Evleri projesi Bademli Mahallesi, Eski Mudanya Caddesi, No:175 Mudanya / Bursa posta adresinde bulunuyor.

Tel : 0224 548 00 84

Emlakbulten.Com