Nevsa Konakları fiyat

Nevsa Konakları projesinin fiyatları hakkındaki bilgilere geçmeden önce projenin genel özellikleri hakkında biraz bilgi verelim.

Nevsa Konakları Nevsa İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü’nde inşa edilmekte olup inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

Nevsa Konakları 8 bin 257 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor ve bu projede 12 blokta toplam 114 konut bulunuyor.

Projenin içerisinde bulunan daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde projelendirilmiş. Nevsa Konakları projesindeki bu dairelerin büyüklükleri ise 68 metrekare ile 138 metrekare arasında değişmektedir.

Nevsa Konakları projesinin fiyat bilgilerine gelecek olursak, projede bulunan 2+1 dairelerin fiyatları 352 bin liradan başlıyor, 3+1 dairelerin fiyatları 505 bin liradan başlıyor. projede bulunan 4+2 dubleks dairelerin fiyatları ise henüz belli değil.

Peki Nevsa Konakları projesi ne zaman teslim edilecek. Bu sorunun cevabına bakacak olursak, projenin 2016 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi bekleniyor.

Nevsa Konakları projesindeki sosyal alanlar neler olduğuna da bir bakalım. Bu proje içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, güvenlik, kapalı otopark, sauna, Türk hamamı gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Tel:0212 855 60 60

Emlakbulten.Com