Athletic-o Towers ile yepyeni bir ev konsepti

Her zaman yeniliklerin öncüsü olan Dumankaya İnşaat, Athletic-o Towers projesi ile Bahçeşehir’de başlattığı spor ve yaşamı birleştiren konsept sayesinde bilinen tüm ev konseptlerini değiştiriyor.
Kentlere kimlik katan projeler geliştiren Dumankaya, Athletic-o Towers ile bilinen mimari yaklaşımları ve ev konseptlerini tekrar yorumlaması sayesinde daire sahiplerinin hayatlarına yüksek standartlar katmayı hedefliyor.

Modern yaşam ve şehirleşme yaklaşımı gösteren bireyler için kısa sürede ilgi odağı haline gelen Athletic-o Towers 1+1 ve 2+1 şeklinde 610 daire içeriyor. Biri 28 kat ve diğeri 32 kat olan 2 blokta 17 farklı kat bahçesi yer alırken, 20. katlarda açık hava spor aletleri ile spor deneyimi sunuluyor. 23. katlarda golf oynama imkanı ve 32. katta gökyüzü gözlem terası ile muhteşem bir manzara sağlanıyor.

Dumankaya yönetim kurulu başkanı Uğur Dumankaya; proje ile ilgili yepyeni bir ev konsepti kazandırılması hedeflendiğini, tüm hazırlıkların tamamlandığını ve sektöre yön veren bu projede ön satış döneminde kazançlar sağlandığını ifade ediyor. Lansmana kadar alım yapan kişiler için büyük avantajlar sağlanırken, kısa bir süre daha devam edecek bu avantajlarda karlı bir yatırım sahibi olmak isteyen herkese fırsatlar sunuluyor.