Kulak İnşaat, 2016’da yeni projelere başlamaya hazırlanıyor

Proje resmi yok

Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak, yeni yılda gerçekleştirecekleri projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Şirketin devam eden ve yeni yatırımları hakkında bilgi veren Kulak, yurt içi ve yurt dışındaki projelerinin kesintisiz bir şekilde sürdüğünü ifade etti. Kulak, Adana Kulak Kent Projesi, 44 konutluk villa projesi, İstanbul Sarıyer ve Çamlıca’da 250 dairelik projelerinin yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri’nde yapımını üstlendikleri beş yıldızlı otel projesi ve Bitlis’te kurulu gücü 31 MW olacak hidroelektrik santrali inşaatına 2016’nın ikinci yarısında başlayacaklarını duyurdu.

Yeni Yatırımlar ve Projeler

Adana Kulak Kent Projesi

Yüreğir İlçesi’nde bulunan 696 daireden oluşan Adana Kulak Kent Projesi’nin devam ettiği açıklandı.

Yüzde 70’i satılan konutların 2016 Eylül ayında hak sahiplerine teslim edileceği belirtildi.

44 Konutluk Villa Projesi

İstanbul Büyükçekmece’de bulunan 44 konutluk villa projesinin yüzde 85’ini tamamladıkları açıklandı.

İstanbul Sarıyer ve Çamlıca’da 250 Dairelik Projeler

İstanbul Sarıyer ve Çamlıca’da 250 dairelik projelere başlayacaklarını belirtti.

Beş Yıldızlı Otel Projesi

2016’nın ocak ayında Birleşik Arap Emirlikleri’nde yapımını üstlendikleri beş yıldızlı otel projesine başlayacaklarını duyurdu.

Hidroelektrik Santrali Projesi

Bitlis’te kurulu gücü 31 MW olacak hidroelektrik santrali inşaatına 2016’nın ikinci yarısında başlayacaklarını belirtti.

Kulak İnşaat Şirketi ve Faaliyetleri

Kulak İnşaat Şirketi, 1943 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Şirketin ilk resmi projesi, 1974 yılında Gazipaşa/Antalya valilik binası inşaatıydı. Yurt içi ve yurt dışında uluslararası firmalarla altyapı-üstyapı projelerini tamamladıklarını kaydetti.