La Vie İstanbul projesi

La Vie İstanbul projesi İstanbul Küçükçekmece, Tevfikbey Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan mevcut eski yapıların yıkılarak kentsel dönüşüm çerçevesinde yeniden projelendirilmesiyle hayata geçirilecek olan bir proje

Proje hakkında

Blok Sayısı: 3
Kat Adedi:
A Blok zemin altı 2 zemin üstü 10 kat
B Blok zemin altı 2 zemin üstü 9 kat
C Blok zemin altı 1 zemin üstü 9 kat
Konut Tip ve Sayıları: 1+1 – 21 ad., 2+1 – 73 ad., 3+1 – 15 ad.
Otopark : Yaklaşık 4 bin 500 metrekare alana sahip yangın söndürme ve otomatik aydınlatman sistemine sahip kapalı otoparkta her konut için 1 araçlık tahsisli park yeri ayrılacaktır.

Spor Alanı: Basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş parkuru

Peyzaj Alanı: Yaklaşık 4 bin metrekare alana sahip değişik türde çiçek, peyzaj bitkisi ve ağaç dikili şık armatürlerle aydınlatılmış ve otomatik sulama sistemi ile bakımı yapılabilecek ortak peyzaj alanı oluşturulacaktır.

Sosyal Tesisler: Açık Havuz, kapalı havuz, fitness, sauna, çocuk oyun parkı, kameriye, çok amaçlı toplantı salonu bulunmaktadır.

Asansör Sayısı: Her blokta 2’şer adet olmak üzere toplam 6 adet bulunmaktadır.

Güvenlik: Sitenin çevresi ve ortak alanlarında kameralı güvenlik sistemi. Tüm Konutlar ile Güvenlik Noktaları ve Hizmetli Konutu arasında bağlantılı görüntülü MAS/AUDIO Marka diafon sistemi. Sitenin tek noktadan yaya girişinde güvenlik noktası Otopark giriş ve çıkış noktalarında uzaktan kumandalı ve kamera kontrollü bariyer/kepenk ile sağlanacaktır.