Siltaş Teras Park’ta 300 bin TL’ye

İstanbul’un Pendik ilçesi Kurtköy semtinde inşa edilen Siltaş Teras Park projesi, 6 blok 82 daire ile Siltaş Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alırken, fiyatlar 300 bin TL ile başlıyor.

Sakin bir aile ortamı tasarlamak için hayal edilen proje, geniş ve ferah daireler sağlarken, nezih bir yaşam ortamı hazırlıyor. Kurtköy semtine hakim bir noktada bulunan ve malzemesi ile teras konforu sağlayan proje, hilal şeklinde mimarisiyle açık bir manzara oluşturuyor.

Sosyal ve sağlıklı bir hayat imkanı için fitness salonu, kafeterya, peyzaj alanı, oturma alanları, dinlenme alanları, kapalı havuz ve sauna gibi imkanlar bulunduran Siltaş Teras Park, çocukların eğlenmesi için de oyun alanları barındırıyor.

Güvenlik amacıyla özel güvenlik sistemleri, kapalı otopark bulunurken, akıllı ev sistemleri kullanımı ve mutfaklarda dünyaca ünlü Franke markası ankastre ürünler yer alıyor. Proje sağlık, alışveriş merkezleri, eğitim merkezleri, otoyol ve havaalanı gibi birçok noktaya çok yakın bir mesafede bulunuyor.