Folkart Towers Şubat’ta teslim

Folkart Yapı imzası ile İzmir Bayraklı’da inşa edilen Folkart Towers, ofis ve rezidans daireler ile birlikte 27 bin metrekare arsada hayata geçiriliyor. İlk kule içerisinde yer alan ofis ve rezidanslar Şubat ayında teslim edilecek ve Folkart firması ilk kuledeki yeni genel merkezine Mart ayı içinde taşınacak.

İlk kulenin kaba inşaatı tamamlanırken, dış cephe ve iç düzenlemeler hızlı şekilde devam ediyor. 2011 Nisan ayında başlayan ilk kule inşaatının 2014 Şubat ayında teslime hazır hale gelmesi bekleniyor.
100’den fazla mühendis ve 1000 civarında işçinin çalıştığı proje tamamlandığında, Avrupa’da en yüksek beşinci ikiz kuleler hayata geçirilecek. Tamamlanan projede yaklaşık 4000 kişi yaşam ve çalışma alanı sağlarken, günlük ortalama 20 bin kişinin giriş-çıkış yapacağı bir kompleks sağlanacak.

Folkart, ilk kulede yer alacak yeni genel merkezi için taşınma hazırlığı içerisinde bulunurken, Tanju Özelgin tarafından ofis dekorasyonu sağlanıyor. Modern bir tasarım sağlayacak ofislerde ilk kulenin 29. katında satış, müşteri hizmetleri ve insan kaynakları gibi alanlar ve 43. katta yönetim, teknik ofis ve dizayn alanları bulunacak. Bazı banka ile sigorta şirketlerinin de bu alana taşınacağı ifade ediliyor.

Alışveriş alanları, restoran, kafeterya ve spor merkezi gibi kısımlar Nisan ayı itibariyle faaliyete geçerek, yepyeni bir hayat başlatacak. Proje hakkında bilgi 444 2 278 telefon numarasından temin edilebilir.