En İyi Pazarlama Kampanyası ödülü DKY İnşaat’ın oldu

4 Kasım tarihinde Hilton İstanbul Bomonti’de düzenlenen tören sayesinde Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne destek verme amacıyla sağlanan “Sign of the City Awards 2015” ödülleri sahiplerine teslim edildi. Ödül programı kapsamında en iyi pazarlama kampanyası ödülü ise DKY Kartal projesi sayesinde DKY inşaata verildi.

Bu yıl ikinci defa düzenlenmiş olan ve 101 farklı proje katılımı ile sağlanan ödül töreninde DKY İnşaat, en iyi pazarlama kampanyası ödülü sahibi oldu. Ödül, firma adına DKY İnşaat İş Geliştirme Yöneticisi Aykut Dumankaya ve yine firmanın İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel ile İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya tarafından alındı.

Sign of the City Awards 2015 kapsamında gerçekleştirilen en iyi pazarlama kampanyası ödülleri birçok farklı nokta göz önünde bulundurarak belirleniyor. Bu kapsamda öncelikle bütünsel konsept, bilinirlik, farklı alternatif pazarlama kanallarının nasıl kullanıldığı, projenin mecra kullanımı, marka algısı yaratmadaki başarılar, satış ofisi ve örnek daire teması, web sitesi kullanımı ve sosyal medya kullanımı gibi noktalar değerlendiriliyor.