Ortadoğu Grup, Resim İstanbul projesini hayata geçiriyor

Sancaktepe, şehir hastanesi ve metro projelerinin inşaatı ile birlikte her geçen gün daha fazla değerini arttırırken, Ortadoğu Grup Sancaktepe’de Resim İstanbul Projesini başlatıyor.

Ön taleplerinin toplanmaya başlandığı Resim İstanbul projesinde 28 blokta toplam 1310 daire yer alacak. 25 Ocak’a kadar ön talepte bulunabilecek. Dip noktada fiyatlar ile birlikte projenin bitişinde yaklaşık %50 gibi bir oran ile prim yapması bekleniyor.

81 bin 433 metrekare araziye sahip olan Resim İstanbul projesinde 3 etap yer alacak. İlk etap içerisinde 546 daire yer alacak, Ocak ayında başlayacak olan inşaat 30 ay sonra teslimat sağlayacak. Projede 1+1’den 4+1’e ulaşan yapıda 14 farklı türde daireler yer alacak. Yüksek tavanlı çatı katı daireler, ferah bahçe kullanımı ve özel bahçe katı daireler gibi imkanlar da bulunacak.

Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında yer alan Resim İstanbul Projesi; yapay gölet, dinlenme locaları, açık-kapalı yüzme havuzu, yürüyüş, bisiklet yolları, kapalı sosyal tesis, fitness center, basketbol sahası ve davet salonu bulunduruyor. Ayrıca hamam, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve sauna gibi imkanlar sağlıyor. Proje hakkında daha detaylı bilgi 0212 210 25 25 numaralı telefondan alınabilir.