Dervişoğlu İnşaat kentsel dönüşümde yeni bir ekol oluşturuyor

Kadıköy’ün en çok bilinen markalarından biri olan Dervişoğlu İnşaat, kentsel dönüşüm konusunda önemli işletmeler arasında yer alıyor.

Önemli bir mimarlık şirketi olan Autoban firmasıyla çalışan Dervişoğlu İnşaat, kentsel dönüşümde yepyeni bir ekol sağlayarak dönüşüme büyük bir hız kazandırıyor. Firma neredeyse yarım asırdır, oyun kurucu olarak sektörde yer alması ile sürekli güncel faaliyetler yürütüyor.

Dervişoğlu İnşaat, üretim kalitesi kapsamında çok ciddi bir birikim ve tecrübe ile hareket ederken, Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dervişoğlu; Autoban mimarlık ile yapılan çalışmalarda tasarım ve uygulama açısından emsal projelere imza atacaklarını ifade etti.

Çok sayıda mimar ve mühendis barındıran tam profesyonel bir kadro ile 45 yıldır İstanbul’a yakışan projelere imza attıklarını belirten Dervişoğlu, projelerinde insanların kentsel dönüşüme olan ilgilerini artırdıklarını da ekledi.

Firmanın her noktada çok büyük bir hassasiyet gösterdiğini, trend oluşturmaya ve öncülük sağlamaya çalıştığını belirten Erol Dervişoğlu, Autoban mimarlığın sağladığı tasarım başarısı ve mükemmeliyetçi detay anlayışı sayesinde de gelecek için örnek yaşam alanları sağlandığı belirtiyor.