Demir İnşaat, Kuveyt Fuarı’nda Demir Romance ile şov yapacak

Türkiye, 16-18 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’na onur üyesi olarak katılacak. Bu konuda Demir İnşaat Firması fuarda Demir Romance ve Ay Işığı Vadi projeleriyle bir şov gerçekleştirecek.

Fuarda Demir Romance yer alacak ve fuar hazırlıklarını tamamlayan Demir İnşaat, bu proje ile yatırımcısına kazandırmaya devam edecek. Kaliteli güvenilir ve konforlu bir yaşam imkanı sağlayan, 235 milyon TL yatırımla yükselen proje 7 blok, 776 konut, 28 adet villa ve 60 adet ticari alan barındırıyor. Projede 2013 Ocak ayında başlayan satış imkanları ile günümüze kadar %35 kazanç elde edilirken, teslim tarihinde bu oranın %70 gibi bir rakam oluşturması bekleniyor.

Bu yıl Kuveyt fuarında 45 firma arasında 18 adet Türk firması yer alacak. Demir İnşaat tarafından yapılan açıklamada; fuarın çok önemsendiği, İstanbul’da gerçekleşen CNR Emlak fuarında da yaklaşık 12 milyon TL gibi bir rakam sağlandığı, bu nedenle Kuveyt Fuarından da gayet umutlu olunduğu ifade edildi.

Demir İnşaat, fuar için özel kampanyalar hazırlarken, daire alan yabancılar mütekabiliyet konusunda yardım alırken, formalite ve süreç takip ediliyor, tapular hemen teslim ediliyor ve avantajlı kampanyalar sağlanıyor. Konu hakkında bilgi 444 2 116 numaralı telefondan alınabilir.