Şehrizar Konakları’nın site yönetim hizmetlerini Boğaziçi Yönetim üstlendi

Üsküdar Altuniza’de inşa edilen Şehrizar Konakları’nın site yönetim hizmetlerini Boğaziçi Yönetim Şirketi gerçekleştirecek.

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesi altında Çalık Holding iştiraki ile GAP İnşaat tarafından inşa edilen konut projesi Üsküdar Altunizade bölgesinde değer katan bir anlayış ile yükseliyor. Şehrizar Konakları’nın site yönetiminin gerçekleştirilmesi için Türkiye’de profesyonel anlamda ilk defa yönetim hizmet, danışmanlık ve müşavirlik hizmeti sunmakta olan Boğaziçi Yönetim Anonim Şirketi ile anlaşma sağlandı.

Boğaziçi Yönetim ilk aşamada Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kiptaş aracılığı ile ürettiği yerleşim bölgeleri gibi birçok alanda hizmet vermeye 1997 yılında kurulması sonrasında başladı. Giderek gelişen bir hizmet standardı sayesinde bu tür bölgelerde site, iş merkezleri gibi alanlarda huzurlu ve güvenli bir yaşam için hizmetler veriyor.

Şehrizar Konakları için site yönetim hizmeti verecek olan Boğaziçi Yönetim Şirketi profesyonel bir kadroya sahip olarak, sorunsuz yaşam alanları oluşturmak için uzmanlık ile hizmet sağlıyor. Şehrizar Konakları’nda da site yönetim hizmeti için site sakinlerinin sağladığı talep ve beklentileri daha fazla yükselterek, çağdaş ve sorunsuz mekanlar oluşturma ilkesi sağlayacak.