Soyak Holding’e ulusal şampiyon sertifikası

İstanbul Point Hotel Barbaros’ta düzenlenen bir toplantı sayesinde European Business Awards 2013-2014 ödüllerinde Türkiye’yi ulusal şampiyon olarak temsil etmesi beklenen Soyak Holding ulusal şampiyon sertifikası takdim edildi. Törende firmanın kurumsal iletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, sertifikayı EBA CEO’su Adrian Tripp elinden aldı.

Uluslararası programda ülkemizi temsil edecek 40 ulusal şampiyondan biri olan firma, çevresel ve kurumsal sürdürülebilirlik kategorisinde Türkiye’yi temsil edecek. Yarışmada internet üzerinde yayınlanacak videolar sayesinde de oylama yapılarak, ulusal şampiyonların seçilmesi sağlanacak. Seçilen şirketler ulusal halk şampiyonu olmaları sayesinde Avrupa halk şampiyonluğu için yarışacak ve 40 ulusal şampiyon arasına girerek, önümüzdeki yıl yarışmaya yeniden dahil olacak. Sonraki aşamada yine uluslararası “Ruban d’Honneur” unvanı için yarışma yapılacak. 2014 Nisan ayında bu kategorinin ödülleri açıklanacak.

İkinci aşama için hazırlanan videolar internet sitesi üzerinde tüm dünya için oy kullanımına açıldı. Avrupa’nın en parlak şirketleri bu yarışmada yenilikçilik iş mükemmelliği ve sürdürülebilirlik gibi farklı alanlarda yarışıyor.