Royal Garden Kartal’da yüzde 30 indirim

Royal Garden KartalRoyal Group tarafından İstanbul’un cazibe merkezi Kartal’da hayata geçirdiği yeni projesi Royal Garden Kartal Residence’ta ön satışa özel yüzde 30 indirim avantajı ile satışlar başladı.

13 bin 350 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Royal Garden Kartal Residence projesi 30 ve 22 katlı iki ayrı blokta toplam 374 daireden meydana geliyor.

5 farklı konut tipinde oluşan Royal Garden Kartal Residence’da sınırlı sayıda 1+1 dairenin yanısıra, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde konutlar bulunuyor.

78 metrekare ile 360 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki dairelerden oluşan Royal Garden Kartal Residence’da ön satış döneminde 2+1 dairenin peşin satış fiyatları 340 bin TL’den başlayan fiyatlar ve şirket bünyesinde 36 aya sıfır faiz imkanı ile daire sahibi olma imkanı bulunuyor.

2017 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Royal Garden Kartal Residence projesinde sauna, Türk hamamı, spa merkezi, spor salonu, kafe, kreş, bisiklet, yürüyüş ve koşu yolları, çok amaçlı spor sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme locaları, güvenlik, kapalı otopark gibi alanlar bulunuyor.

Royal Garden Kartal Residence prpjesi Kartal, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3. Köprü ile İzmit Körfez Geçiş Köprüleri ve İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren hattının tam ortasında yer alıyor.

Royal Garden Kartal Residence, Anadolu Adalet Sarayı’na 2 km, İDO Kartal’a 3 km, metro istasyonuna ve TEM bağlantı yoluna 3.5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 21 km, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 22 km mesafede yer alıyor.