Göl Konakları Karaağaç’da 850 bin dolar

Gol Konaklari KaraagacERP Yapı tarafından İstanbul Büyükçekmece Karaağaç Dostluk Caddesi, Dağçileği Sokak’ta inşa edilen ve satışların başladığı Göl Konakları Karaağaç projesinde fiyatlar 850 bin dolardan başlıyor.

Göl Konakları Karaağaç projesinde 410,02 metrekare ile 414,5 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 2 farklı tipte villalar bulunuyor.

manzarası ile 58 bin metrekare arazi üzerine inşa edilen Göl Konakları Karaağaç projesinde Amerikan tarzı toplam 27 villadan meydana geliyor.

Tamamı müstakil ve dubleks 27 villadan oluşan Göl Konakları Karaağaç projesinde otomatik sistemli kapalı garaj, her villaya ait bahçe ve opsiyonel yüzme havuzu, yürüyüs parkurları, tenis kortu, basket sahalı, çocuk oyun parkurları, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, göl manzarası, güvenlik, kapalı otopark, tenis kortu, yürüyüş parkuru gibi alanlar bulunuyor.

Temmuz 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanan Göl Konakları Karaağaç projesi Avrupa ve Anadolu Yakası’nın tüm baglantı yollarına yakınlıgıyla bilinen Büyükçekmece Karaagaç Mahallesinde konumlanıyor. Proje yeni yapılmakta olan üçüncü çevre yolu baglantısı sadece 1 km mesafede bulunuyor.

Tel: 0533 324 35 71

Emlakbulten.Com