Cer Loft 2. etabı satışta

Cer Loft 2

Ege Yapı, Emlak Konut GYO güvencesi altında Tarihi Yarımada’da inşa edilen Cer İstanbul’un 2. etabını satışa sunuyor. Yatay mimari ve sağlam projelerle olası Marmara depremine hazırlıklı olan Cer Loft projesinde 27 özel loft daire bulunmaktadır.

24 ay sıfır faiz fırsatı

Tarihi Yarımada’daki Yedikule sahil hattında konumlanan Cer İstanbul, ön satış avantajı ve 24 ay sıfır faiz imkanıyla dikkat çekiyor. Projede, Adalar ve Yedikule Hisarı manzarası, az katlı mimari ve özel tasarım peyzaj alanlarıyla öne çıkmaktadır.

150 yıllık tescilli 5 yapı restore edilirken, 5 yeni yapı da özgün mimari ve kent kültürüyle buluşuyor. 74 dönüm yeşil alan, 10 dönüm meydan, 7,5 kilometrelik bisiklet yolu, 6,5 kilometrelik yaya yolu ve 6 dönüm kapalı sosyal ve kültürel alanın bulunduğu projede A sınıfı enerji kimlik belgesine sahiptir.

Cer İstanbul’da wellbeing alanları, SPA, sauna, gün ışığı alan kapalı havuz ve masaj odaları yer almaktadır. Ayrıca loft konutların tavan yüksekliği 8 metreden 12 metreye kadar değişmektedir.

Deprem analiz ve simülasyonları ile güvenliği ön planda tutulan projede, 300 kişilik uzman kadro ve Türkiye’nin en iyi üniversitelerinde görev alan danışman öğretim üyeleri çalışmaktadır.

Ulusal Deprem Yönetmelikleri’ne uygun tasarlanan Cer İstanbul’un zemin üzerindeki taşıyıcı sistemi çelik konstrüksiyon olarak imal edilmiştir. Tüm merdivenler ve asansör kuyuları perde beton duvarlarla çevrelendi.

Cer Loft nerede yer alıyor?

Cer İstanbul, Avrasya Tüneli’ne 2 km, D100 Karayolu’na 4 km, Yenikapı Metro İstasyonu’na 3,5 km ve Yenikapı Feribot İskelesi’ne 3,4 km mesafede bulunmaktadır.

2 bin metrekarelik açık hava müzesi, sanat tarihi ve arkeoloji danışmanlarıyla aslına uygun olarak restore edilen Cer İstanbul, Dubai Cityscape Awards’ta “Az Katlı Konut Projesi” kategorisinde birincilik ödülü kazanmış ve Forbes tarafından “Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi” seçilmişti.

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…