Flamingo Blu Mimarsinan hemen teslim

Flamingo Blu Mimarsinan

Flamingo Blu Mimarsinan projesi bulunduğu bölgenin yaşam kalitesinin en yüksek olduğu konumda yükselmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Makropoli İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 5.283 metrekarelik arsa alanı üzerinde 5 katlı 2 blok yer almaktadır. Söz konusu bloklarda 59 adet daire ve 6 adet ticari ünite bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Makropoli İnşaat imzası taşıyan ve butik bir konsepte sahip olan proje 5.283 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 5 katlı 2 blok yükselmektedir. Üstelik bu bloklarda 59 adet daire ve 6 adet ticari ünite yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 3 artı 2 dubleks konut seçeneklerine sahiptir. Konutların büyüklüğü 86 metrekare ile 235 metrekare arasında değişmektedir. Söz konusu projede manzaradan ve gün ışığından en iyi şekilde yararlanmak hedeflenmektedir. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun, zemin etüdü tamamlanmış ve yapı denetimi yapılmıştır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, basketbol ve voleybol sahaları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bunun yanı sıra konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlarda geniş teraslar, ebeveyn banyosu ve balkon alanları yer almaktadır.

Flamingo Blu Mimarsinan nerede yer alıyor?

Proje İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik deniz semtinde yer alan projedeki konutlar eşsiz bir manzaraya sahiptir. Projenin 3 tarafında 1.2 kilometre ile Mimar Sinan Yat Marina, 2.7 kilometre ile Kıyı İstanbul Marina ve 4.2 kilometre ile Güzelce Marina bulunmaktadır. Ayrıca Büyükçekmece Devlet Hastanesi, Korner Life AVM ve Atirus AVM yakın mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte otobüs ve metrobüs gibi ulaşım alternatifleri yer almaktadır.

Flamingo Blu Mimarsinan fiyatları ne kadar?

Flamingo Blu Mimarsinan projesinde fiyatlar konut tipine göre değişkenlik göstermektedir. Brüt 116 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 202 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.650.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 530 481 24 20 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…