Nefes Sakarya’da 93 bin TL’ye

Nefes SakaryaEminevim tarafından Sakarya’da hayata geçirdiği yeni projesi Nefes Sakarya’da teslimler yaklaştı. Teslimlerin Temmuz 2015 tarihinde yapılması planlanan Nefes Sakarya projesinde fiyatlar ise 93 bin TL’den başlıyor.

Eminevim’in Sakarya’da inşaatına başladığı Eminevim Nefes projesinde teslimata sayılı günler kaldı. Temmuz 2015’te teslimatı gerçekleştirilecek olan projede aynı zamanda kalan son konutlar için de satışlar devam ediyor.

5 bin 40 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Eminevim Nefes Sakarya projesi 7 bloktan meydana geliyor. 2+1 ve 1+1 daire tiplerinden meydana gelen Eminevim Nefes Sakarya projesinde daireler 47-77 metrekare arasında değişiyor. 87 konuttan oluşan Eminevim Nefes Sakarya projesinde fiyatlar 93 bin TL’den başlıyor 166 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Dünyanın ikinci en ince kum taneli plajına sahip; %55’i yeşil alan ve sosyal alan olan projede; açık-kapalı yüzme havuzu, buhar odası, fitness salonu, kafeterya ve dinlenme alanları, çocuk oyun parkı gibi sosyal tesislerde mevcut.

Nefes Projesi’nin 150 metre uzaklığında yer alan, Kocaali Plajı dünyanın ikinci en ince kum tanesine sahip ve bölge turizm merkezi olarak da koruma altında.

Teslimata sayılı günler kaldı; Temmuz 2015’te teslimatı gerçekleştirilecek olan projede kalan çok az sayıda ki son konutlar için son fırsat.  Bütün bu özelliklerinin yanı sıra, 3. Köprü, liman projesi, demiryolu çalışmaları da Nefes’i daha çekici kılarken son konutlar için sahiplerini bekliyor.