Demir Life ödeme planı

demir life

İstanbul şehrinin Büyükçekmece ilçesinde Demir Life projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi Demir İnşaat firmalarının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıllar içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje iki bloktan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa edilmekte olan konutlar toplamda 52 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Proje bünyesinde 821 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Demir Life projesinde bulunan konutlar için yüzde 35 peşinatın ardından vadelendirme yapabilirsiniz. Söz konusu olan ödeme yönteminde sıfır faiz imkanı ile 36 ay vadelendirme mümkün.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Demir Life projesinde bulunan konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise 69 metrekare ile 531 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Demir Life projesinde bulunan 1+1 konutlar 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projedeki 2+1 konutların fiyatları 1 milyon 100 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutlar 1 milyon 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulurken, 4+1 konutların fiyatları ise 3 milyon 500 bin TL’den başlıyor.

Bahsi geçen konutların 2023 yılının Eylül ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 4442116