İdealist Koru ön talep aşamasında

idealist koru

İstanbul şehrine bağlı bulunan Şile ilçesinde İdealist Koru projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İdealist GYO imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen konutlar üç katlı olacak şekilde planlandı.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje toplamda 17 bin 933 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. İdealist Koru projesi bünyesinde 68 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

İdealist Koru projesinde bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden meydana geliyor.

Projede yer alan sosyal donatılar nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar için alıcılarına birçok sosyal donatı sağlanıyor. İdealist Koru projesinde çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafe, kapalı otopark gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

İdealist Koru projesinde bulunan konutlar konum olarak da ilgi görüyor. Söz konusu olan projedeki konutlar Çavuş Mahallesi’nde yer alıyor.

Bahsi geçen konutların 2021 yılının Ekim ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0216 712 01 53